FELLING: Håvard Jørgensen i ferd med å sikre en nedrivning og poeng på motstanderen.

Nye internasjonale seire

Flere Kolbotn-brytere markerte seg med toppresultater internasjonalt nylig.

Publisert

I den anerkjente Herman-Kare turneringen i Kouvala, Finland, gikk Håvard Jørgensen (67 kg) gikk til topps. Etter to harde kamper innledningsvis, ble det full kontroll i finalen med teknisk fallseier mot finnen Kalle Starck, Kipinä.

I samme turnering ble Brage Ringheim nummer fem i 82 kg og Vegard Jørgensen nr. 10 i 72 kg.

Samtidig gjorde Sebastian Aak en kjempeinnsats i Vätter Cupen i Huskvarna, Sverige, hvor han seiret i stevnets største vektklasse 72 kg. Sebastian vant fire kamper med til sammen 35-2 i grepspoeng, og i finalen ble også ren enveiskjøring med 6-0 seier mot den svenske landslagsmannen Simon Erlandsson, BK Pan. I tillegg til Sebastians gull ble det også seier til Anders Rønningen (sønn av Jon) som bryter for Drammen AK, men startet sin karriere i Kolbotn IL.