MANGE APPARATER: Kombinajonene er uendelige her i den nye mingleparken og treningsparken på Sofiemyr. Det beste er at det er gratis!

Tøy og bøy! Her er det gøy!

Nå har en splitter ny trenings- og lekepark åpnet på Sofiemyr som passer for alle, og det beste er at den er gratis å bruke!

Publisert

Du har kanskje lagt merke til den, eller lest om den i papirutgaven av Oppegård Avis torsdag den 12. april. Nå er den klar for bruk, den nye utetrenings- og mingleparken på Sofiemyr.

Virksomhetsleder Heidi Tomten i UTE og Vegard Sines Petersen, rådgiver i idrett og friluftsliv i Oppegård kommmune er strålende fornøyd med den nye parken.

Les også: Endelig er Sofiemyr stadion spilleklar

– Det handler om å skape liv i nærmiljøene og i idrettsparken for folk flest og tilby noe som folk kan trives med. Dette anlegget håper vi skal vil bli en sosial møteplass for alle i Oppegård, på tvers av generasjoner, i tillegg til at man kan ta seg en variert treningsøkt, sier Sines.

NB! Saken fortsetter under bildet! Se også video fra parken lenger ned og også bildeparusell helt nederst i saken!

 

 

MANGE APPARATER: Kombinajonene er uendelige her i den nye mingleparken og treningsparken på Sofiemyr. Det beste er at det er gratis!

Fleksibelt

Parkens beliggenhet er ikke tilfeldig. Dette er et natulig møtested for foreldre og andre voksne som for eksempel skal følge barna sine på trening. Nå kan de ta seg en treningsøkt mens barna trener.

Les også: Mer lang nese i Kolben

– I tillegg håper vi at folk kan bruke dette som en møteplass. Det er også parkbenker her hvor man kan sette seg ned hvis man ønsker det, sier han.

NB! Saken fortsetter under videoen! Se også video fra parken lenger ned og også bildeparusell helt nederst i saken!

Klikk play for å se video!

Fleksibel

Parken består av syv enheter med utallige kombinasjoner og muligheter. En plansje viser frem de vanligste og enkleste aktivitetene, men det er kun fantastien som setter begrensningene. Den er solid bygget, og kommer til å gi masse glede til lokalbefolkningen i mange år fremover.

Les også: Kjemperespons på underskriftskampanje for Kolbotnvannet

Alternative former for trening er in for tiden, og folk liker å prøve ut nye treningsformer. Utetrening er i skuddet, og nå har også altså Sofiemyr fått et slikt tilbud.

Dermed er det bare å finne frem treningsutstyret. Nå som snøen begynner å smelte bort i idrettsparken, ligger nå alt til rette for at man kan ha en flott og sprek dag.

NB! Se bildekarusell fra parken herunder, og les mer om saken i papirutgaven av Oppegård Avis, torsdag den 12. april!

Powered by Labrador CMS