Oppegård ble lillesøster mot Follo

Stilte med full pakke i Østre Greverud og utklasset de gule og sorte krigerne våre.

Publisert

Oppegård-Follo HK Damer 2 18-30: Optimismen og krigerlysten var stor for de gule og sorte krigerne da de søndag skulle ta imot naboklubb Follo HK Damer 2 i Østre Greverud Idrettshall, men til tross for hard kjemping fra vårt tredejedivisjonslag, ble motstanden for sterk. 

Man begynte allerede fra start å se konturene av hva som kom til å bli sluttresultatet, og ved pause sto det 9-18 i favør gjestelaget. 

Likevel var det relativt jevnt fra frem til midten av førsteomgang, med kvalitetshåndball fra begge lag. 

BLE FOR STERKE: Oppegård-damene kjempet hardt, men Follo HK Damer 2 viste hvorfor de er serieledere i Østre Greverud Idrettshall.
BLE FOR STERKE: Oppegård-damene kjempet hardt, men Follo HK Damer 2 viste hvorfor de er serieledere i Østre Greverud Idrettshall.

Les også: Portrettintervju med Julie Hattestad

Likevel var det ingen tvil om hvem som fortjente seieren, og poengene gikk denne gangen til Follo, som med dette befester sin posisjon på toppen av tabellen i damenes tredejdivisjon håndball.

Likevel var det kvalitetshåndball vi fikk se i Østre Greverud Idretshall denne søndagen, og det handlet ikke om at Oppegård var dårlige på banen, det var bare motstanden som rett og slett ikke lot seg matche denne gangen!

Toppskårer på Oppegård ble Vilde Nysveen med fire mål.

På bronseplass

Oppegård ligger nå på en flott bronseplass på tabellen etter seks spilte seriekamper med fire seiere, to tap og totalt åtte poeng, noe som er mer enn godkjent!

Neste hjemmekamp er torsdag den 2. november klokken 18.45 i Greverudhallen mot Bækkelaget Håndball Elite, før kampen mange lokalt gleder seg til, nemlig det ultralokale oppgjøret mot Kolbotn i Sofiemyrhallen lørdag den 18. november klokken 17.30.

Det blir forøvrig showkamp i samarbeid med Oppegård Avis! Det er bare å glede seg! 

PS! Se video fra Follo HK Damer 2-kampen i videovinduet øverst i saken!