GOD: Marte Enger og Kolbotns J19 slo Lyn.
GOD: Marte Enger og Kolbotns J19 slo Lyn.

Overbevisende fra J19

Marte Enger og J19 gruste Lyn.

Publisert

Med et lag der ingen av utespillerne er mer enn 16 år overbeviste Kolbotn stort og slo Lyn 3-0 i torsdagens seriekamp i J19.

Trener Thomas Østvold var imponert etter kampen.

– Vi visste at Lyn ville komme med et veldig godt lag, og vi tenkte derfor at kampen kom til å bli en fin og tøff utfordring for J16-laget vårt. De unge jentene våre svarte fint på utfordringen og vi burde faktisk ha vunnet mer enn 3-0, forteller Østvold til kolbotnkvinnefotball.no

Storscorer fra Oppegård

Marte Enger (bildet) kom til Kolbotn fra Oppegård før sesongen. 02-modellen har scoret bøttevis med mål for gultrøyene, og Enger fortsetter i samme spor for Kolbotn. Lyn fant aldri ut av hvordan man skulle stoppe Enger, og den skuddsterke spissen sto bak alle de tre målene.

Les også: Se Sandviken-Kolbotn live lørdag den 6. mai

– Det er fantastisk å ha en så målfarlig spiss som Marte på laget. Men hele laget fortjener skryt i dag. Forsvaret sørget for at Lyn nesten ikke hadde en eneste sjanse, midtbanen la ned en imponerende jobb, og alle de tre på topp var en trussel mot Lyn-forsvaret. Det blir spennende å følge disse Kolbotn-jentene framover, sier Østvold til kolbotnkvinnefotball.no

PS! Lørdag den 6. mai klokken 15 spiller Kolbotns toppserielag mot Sandviken. Oavis.no strømmer kampen live! Trykk her for å se kampen lørdag!

Powered by Labrador CMS