AVTALEN ER I BOKS: Knut Slatleim (t.h.) får fornyet tillit som hovedtrener for Kolbotns toppseriedamer, og Einar Engedahl i KIL er glad for at Slatleim skal gi alt for fotballen i et nytt år.

Knut Slatleim får ny tillit

Kolbotns toppserielag har valgt trener for neste sesong, og supervikar i denne sesongen, Knut Slatleim, har takket ja til å lede damene i en ny sesong som hovedtrener.

Publisert

Kabalen er i ferd med å legges foran neste sesong, og nå er det klart hvem som skal lede Kolbotns tposerielag neste sesong.

Det blir Knut Slatleim, kjent fra lokalfotballen fra før, og mannen som har ledet toppserielaget den siste delen av forrige sesong.

Glad og motivert

Etter en tung vårsesong steppet 27-åringen fra Langhus inn da KIL-trener Cecilie Berg Hansen måtte gå. Plassen ble reddet to runder før slutt og nå er det klart at både klubbledelse og spillerne vil ha med seg Slatleim videre.

KLAR: Knut Slatleim gleder seg stort til å ta fatt på årets oppgaver.

– Det er helt klart flere gode grunner til det, starter daglig leder Einar Engedahl. Han har ledet prosessen med å finne teamet som skal gjenreise Kolbotns fotballstolthet.

Les også: Marit er med på toppserielaget også i 2018

Hovedpersonen selv er fornøyd med å ha fått ny tilitt, og gleder seg til å ta fatt på oppgavene med å bygge opp laget for en ny og tøff sesong. 

Les også: Jenny Norem forlenger med Kolbotn

– Det var et veldig viktig signal for meg å ha støtte fra de man jobber med hver dag, i tillegg til ledelsen, forteller Slatleim.

Jobben med å «fintune» det unge mannskapet starter offisielt i starten av januar, men Slatleim har allerede klare tanker om hva som må på plass.

– Vi jobber med en tydelig strategi sammen med Atlet Fysio som er veldig gode på det fysiske. Spillerne følger individuelle program for å sørge for at hver enkelt trener riktig. Den jobben startet vi allerede i høst og har vært et av mine sterkeste fokus, sier Slatleim.

PS! Les et lengre intervju med Slatleim og Engdahl i papirutgaven av Oppegård Avis torsdag den 14. desember. Vi ønsker Knut og damene lykke til med den forestående sesongen!

Powered by Labrador CMS