KLAR FOR SESONGEN: Hovedtrener Cecilie Berg-Hansen håper på en strålende toppseriesesong for Kolbotn.
KLAR FOR SESONGEN: Hovedtrener Cecilie Berg-Hansen håper på en strålende toppseriesesong for Kolbotn.

Tap i første seriekamp

I dag startet toppserien for Kolbotn med bortekamp i Trondheim. Det endte med tap for jentene våre på bortebane.

Publisert

Trondheims-Ørn-Kolbotn 3-2: Sesongoppkjøringen har vært kronglete med mye skader for Kolbotn, men den 17. april var det klart for årets første seriekamp på bortebane mot Trondheims-Ørn. 

Optimistisk

Hovedtrener Cecilie Berg-Hansen var optimistisk foran avreise til Trondheim.

– Det er nå det gjelder, for å vinne i Trondheim må vi prestere opp mot vårt beste. Vi må være sterkere enn vi var i treningskampen mot Vålerenga, sa Berg-Hansen til kolbotnkvinnefotball.no før kampstart. 

– Begge lag har lange tradisjoner i toppserien, de jobber knallhardt og har noen spillere med x-faktor fortsetter Berg-Hansen. Begge lag har lange tradisjoner i toppserien, og Ørn vet hva det handler om. Kolbotn drar til Trondheim for å vinne, og de vet at de må prestere, sa Cecilie Berg-Hansen før kampen.

Årets første hjemmekamp

Optimisme til tross, dessverre endte det ikke med seier i årets første kamp for Kolbotn. Hjemmelaget ble for sterkt, og stakk av med seieren med ett mål. Sluttresultatet ble 3-2 til trønderne.

Kolbotns mål ble skåret av Juliette Mikaela Kemppi og Marit Bratberg Lund.

Kolbotns lag denne omgangen var:  Aurora Watten Mikalsen, Ina Gausdal, Sanna Svensson, Marit Bratberg Lund, Ingrid Rokke Elvebakken, Tonje Pedersen, Karina Sævik, Antonia Pia Anna Göransson ,Siw Døvle, Juliette Mikaela Kemppi , Camilla Ose ,Marianne Nikoline Øvstaas Sandnes, My Haugland Sørsdahl, Maren Hauge Johansen  og Tone Bettina Besmo Pirisi.

Første hjemmekamp er forøvrig lørdag den 22. april mot Avaldsnes på Sofiemyr stadion. Denne kampen starter klokken 17.00.

PS! Oppegård Avis ønsker jentene våre lykke til i årets sesong!

Powered by Labrador CMS