Nok et tap for Kolbotn

Måtte reise hjem fra Bergen med nytt tap. Se kampen i reprise.

Arna-Bjørnar-Kolbotn 3-0: Tirsdag den 23. mai kreiste Kolbotns toppseriedamer til Bergen for å vinne, men slik ble det dessverre ikke.

Arna-Bjørnar har åpnet sesongen friskt og hadde foran kampen ni poeng. Det unge Bergens-laget har spilt flott angrepsfotball så langt i sesongen og hadde foran denne kampen til gode å tape. Statistikken forandret seg ikke etter gårsdagens kamp.

Foran 131 tilskuere i Arna Idrettspark gikk det ikke veien for Kolbotn denne kvelden, og hjemmelaget stakk av med poengene.

KJEMPER FOR POENGENE: Kolbotn-damene, her fotografert under treningsleir i Sverige nylig, er klare for å rocke toppserien i år. Bak fra venstre: Marianne Avstaas Sandnes, Julie Hoff Klæboe, Karina Sævik, Silje Kittilsen, Maren Hauge Johansen, Ina Gausdal og Hedda Øvestad. Foran fra venstre: Camilla Ose, Sanna Svensson, Aurora Watten Mikalsen, Ingrid Rokke Elvebakken, Tonje Pedersen og Juliette Kemppi.

Les også: Skuffende tap for Kolbotn

Med dette ligger Kolbotn nå på tiendeplass på tabellen med bare tre poeng etter seks kamper, og de ligger nå rett over den fryktede streken.

Neste kamp er en hjemmekamp, og den spilles lørdag den 27. mai klokken 15.00. Da kommer Klepp på besøk til Sofiemyr stadion.

Dersom du har lyst til å se gårsdagens kamp i reprise, kan du se den i videovinduet øverst i saken.

Powered by Labrador CMS