FRIIDRETTSMESTER: Vibeke Engen fra Oppegård.
FRIIDRETTSMESTER: Vibeke Engen fra Oppegård.

Kastet seg til EM!

Vibeke Engen satt personlig rekord i helgen, og kvalifiserte seg til U18 EM.

Publisert

I helgen var flere utøvere fra Oppegård i aksjon under Romerikslekene som ble arrangert i Lillestrøm med strålende sol og gode forhold.

Totalt over de to dagene var det elleve utøvere som konkurrerte fra Oppegård. I solen på Lillestrøm ble det satt mange nye personlige rekorder av friidrettsutøverne fra Oppegård.

Personlig rekord og EM

FRIIDRETTSMESTER: Vibeke Engen fra Oppegård.
FRIIDRETTSMESTER: Vibeke Engen fra Oppegård.

Oppegårds spydkaster Vibeke Engen gjorde det spesielt bra.

I fjor vant hun Norgesmesterskapet for ungdom, og i år fulgte hun opp med å sette ny personlig rekord ved første anledning. Med et kast på 48,66 meter holdt dette til en suveren seier i stevnet.

Les også: Sølv i Nordisk til Sofia Aak

Ikke bare det, kastet var også godt over det norske kvalifiseringskravet til U18 EM i sommer. Med dette har Vibeke fått en fin start på sesongen og satser nå på å jakte etter den norske aldersrekorden for 16-åringer på 58,85 meter.

NM i snøballkasting - kvalifiser deg!

Kjenner du noen som kan klare å kaste liten ball lengre en Vibeke? Er barnet 11, 12 eller 13-år? Da har han eller hun muligheten til å forsøke å kvalifisere seg til NM i snøballkasting. Ja, du hørte riktig!

Under Bislett Games 7. juni arrangeres NM i snøballkasting før stevnet begynner.

For å få muligheten til å kvalifisere seg trenger man bare å stikke innom Sofiemyr Stadion tirsdag 29. mai eller torsdag 31. mai i friidrettsgruppen sin treningstid som er mellom klokken 18 og 20. Da kan du sjekke om du klarer å kaste ballen lengre enn Norges beste jente i 16-årsklassen kaster spydet, og samtidig kvalifisere deg til NM i snøballkasting.