Magisk førjulsstemning!

MAGISK STEMNING: Elevene ved Greverud skole leverte julestemningen som gikk deg til å glemme alt stress i førjulstiden!

Tusen takk, Greverud skole!

Julestemningen er reddet! Se video fra kveldens fantastiske konsert i Østre Greverud Idrettshall!

Publisert

For deg som ikke helt har fått den helt store julestemningen på grunn av manglende snø eller stress, ta deg tid til å se på videoen øverst i videovinduet i denne saken. 

Der kan du gjenoppleve magien vi og mange hundre andre fikk lov til å dele og oppleve i Østre Greverud Idrettshall i kveld under Greverud skoles store førjulskonsert. 

PS! Saken fortsetter under bildet! Se video fra konserten øverst i saken!


Flott sang, nydelig musikk, god og lun stemning, og ikke minst en touch av 24. desember allerede så tidlig i julemåneden var det vi fikk servert.

MAGISK STEMNING: Elevene ved Greverud skole leverte julestemningen som gikk deg til å glemme alt stress i førjulstiden!

Vi er imponerte over showet, og takker for alt arbeidet som elevene har lagt ned i denne konserten, slik at vi andre som så på, kunne drømme oss bort til pakkefest, grøt, ribbe, pinnekjøtt og helligdager. 

Er det en ting som er sikkert, så er det at neste år bør du ikke gå glipp av dette. Dette er kanskje den flotteste julekonserten så langt i år! Kikk på de rundt 20 minuttene vi har samlet sammen, hent deg en kopp med varm te, sett deg under et pledd, fyr opp i peisen og nyt øyeblikket! Vi gleder oss allerede til neste år!

PS! Det kommer bilder fra konserten førstkommende torsdag både i papiravisen og her på oavis.no!

Powered by Labrador CMS