HELTENTE: Det kan gå mot opprykk til andredivisjon for Oppegårds A-lagsdamer dersom alt klaffer resten av sesongen. En av hindringene som står foran dem er lokaloppgjøret mot Kolbotn førstkommende tirsdag. Foran fra venstre ser du Mia Nikolaisen, Ada Birkevold Sanner, Elise Aarnes, Emma Lalande og Jenny Anseth. Bak fra venstre ser du Martine Anseth, Vilde Nysveen, Josefine Jensrud, Ingrid Aasarmoen, Julie Hattestad, Oda Hungnes og Nora Asbjørnsen. Ikke tilstede. Tuva Kiøsterud, Erza Dreshaj, Amanda Nilsson, Andrine Berli og Jeanette Klavestad.

Klare for returoppgjøret!

I kveld møtes Oppegård og Kolbotn til ny fight i Østre Greverud Idrettshall i damenes tredjedivisjon.

Publisert

I år kjemper Oppegård og Kolbotns A-lag for damer i håndballens tredjedivisjon, og en gang tidligere denne sesongen har de to lagene møttes til dyst.

Da var det Oppegård som trakk det lengste strået og tok poengene i en fullsatt Sofiemyrhallen. Kampen endte 19-32 i favør til laget sør ikommuen.

Returkamp

Tirsdag den 13. februar klokken 20.30 er det klart for returoppgjøret, som skal spilles i Østre Greverud Idrettshall. Oppegårds trener Joachim Hattestad er heltent foran oppgjøret, og det er laget hans også!

Les også: Brakseier for Oppegård 2

– Jeg synes vi har hatt en ok stigning gjennom året. Vi har blitt mer og mer vant til å møte lag som er fysisk robuste, men jeg synes vi blir bedre og bedre. Vi har vunnet mange kamper på rad i det siste, og laget vårt har et godt nivå nå, sier Hattestad.

Han gleder seg til returoppgjøret hjemme.

Les også: Uavgjort for toppseriedamene mot Stabæk

Ja, vi er ekstra skjerpet på hjemmebane. Det er ekstra moro å spille der, og det blir moro med besøk fra Kolbotn. Vi skal lage liv i hallen, og vi håper mange vil komme. Jeg har også lyst til å si at selv om vi ligger bedre an på tabellen, så tar vi ikke noen seier for gitt. Kolbotn har mange gode spillere, og vi har ikke råd til noen feilskjær mot slutten hvis vi skal sikre sølvmedaljen i årets sesong, så vi skal nullstille oss og gi alt, sier han.

NB! Saken fortsetter under bildet!

BEGGE LAG GA ALT: Det var fullt i Sofiemyrhallen og et godt oppgjør mellom de to lagene i sist runde, som var før jul.

På tabellen

Det er Oppegård som har hatt den beste sesongen av de to lagene. Det ny-sammensatte damelaget, bestående i all hovedsak av spillere fra J16
og J18-lagene, har etter sytten serierunder sopt med seg 28 poeng, og står med fjorten seire og tre tap.

Les også: Enveiskjøring i Sofiemyrhallen - seier til Kolbotn

Kolbotn ligger i skrivende stund under streken med åtte poeng etter 16 serierunder med med tre seire, to uavgjort og elleve tap. Uansett situasjon på tabellen er det nok garantert klart for et forrykende lokaloppgjør i ØGI førstkommende tirsdag, hvor begge lag kommer til å kjempe for poengene.

Møt opp i hallen og lag stemning! Heia, begge lag!

Klikk play for å se video!

PS! Til slutt viser vi deg en video fra forrige oppgjør. Der kan du se hvordan det gikk sist gang de to lagene møttes.

 

Powered by Labrador CMS