Knepent tap på hjemmebane

Oppegård 2 kjemper likevel fortsatt helt i toppen i damenes sjettedivisjon.

Publisert

Oppegård 2-Son 19-20: Det var en svært jevn kamp i Greverudhallen, for å si det mildt, hvor lagene byttet på med å holde føringen. 

Oppegård 2 har virkelig fått farten opp etter en litt treg start på årets sesong. Det lukter faktisk opprykk dersom dette fortsetter og farten opprettholdes. 

Les også: Julie fra OI på landslagssamling

Det var forøvrig spenning helt til siste sekund i Greverudhallen under kampen, og det var bare uflaks som gjorde at Oppegård 2 ikke stakk av med poengene.

Etter oppgjøret mot Son, ligger laget på en pen og solid fjerdeplass på tabellen etter fem spilte serierunder. Klemetsrud ligger rett over på tabellen med to poeng mer. De har da til gjengjeld spilt én seriekamp mer, og siden Oppegård 2 har en pen målforskjell, kan de faktisk etter neste match rykke opp til en bronseplass.

NB! Saken fortsetter under bildet!

De to øverste rykker opp

KJEMPER PÅ: Oppegård 2 tapte knepent mot Son.
KJEMPER PÅ: Oppegård 2 tapte knepent mot Son.

Det er forøvrig de to øverste lagene på tabellen som rykker opp til femtedivisjon. I skrivende stund ligger Son på andreplass med ti poeng, og Bækkelaget troner på toppen med 14 poeng. Ergo er det fullt mulig for Oppegård å klatre seg over opprykks-streken, vel å merke dersom trenden nå fortsetter!

Les også: Kruttgubber på toppen av pallen i veteran-NM

Neste match er borte mot Ås lørdag den 2. desember klokken 10.55 i Åshallen, før det blir hjemmekamp igjen søndag den 10. desember klokken 19.15. Da kommer nabo Siggerud på besøk.

PS! Se video fra Son-kampen i videovinduet øverst i saken!

Powered by Labrador CMS