Nye poeng til Oppegård 2

Stadig nærmere opprykk i damenes sjettedivisjon etter seier mot Son i går.

Publisert

Son-Oppegård 2 29-26: Det ble nesten alt for spennende i Grevlingen håndballhall i går kveld, mandag den 5. februar, da Oppegård 2 skulle spille den viktige kampen mot Son, en rival om opprykket til femtedivisjon. 

Det var bortelaget som startet best, og som skaffet seg en behagelig ledelse etter endt førsteomgang. Da de første tretti minuttene var ferdigspilt, var stillingen 12-18 til Oppegård 2, og alt lå til rette for en behagelig seier.

Spennende

Håndballen er som kjent en sport hvor ting skjer sabla fort, og hjemmelaget hadde ikke tenkt til å la poengene gå lett fra seg på hjemmebanen.

De tok innpå bortelaget, og etter tretten minutter i andreomgang, stod lagene likt på 22-22. Spenningen var til å ta og føle på.

Les også: Ett gull og to sølv til Kolbotn-bryterne

Heldigvis samlet Oppegård 2-damene seg, og fosset mot seier til slutt. Etter tre mål på rappen mot slutten av omgangen, gikk luften ut av Son, og ikampen endte 26-29.

NB! Saken fortsetter under bildet!

KJEMPER PÅ: Oppegård 2 var nær ved å glippe seieren i Grevlingen i går, men sto på til det siste. Det endte med seier.
KJEMPER PÅ: Oppegård 2 var nær ved å glippe seieren i Grevlingen i går, men sto på til det siste. Det endte med seier.

Viktige poeng

Dermed sikret Oppegård 2 seg to viktige poeng mot Son, som er rivalen over på tabellen. Det er i realiteten disse to lagene som kjemper om opprykket, men Oppegård 2 skal passe seg, for Klemetsrud lurer like bak, og det er noen serierunder igjen.

Derfor er det ekstra viktig for dem å slå Klemetsrud onsdag den 7. februar når de kommer på besøk i Greverudhallen til kamp. 

Les også: Jonathan Nordbotten pryder Cola-boksene

Oppegård ligger på tredjeplasss på tabellen med elleve spilte kamper og 18 poeng. Son, som ligger over, har to serierunder mer spilt og har 22 poeng, mens Bækkelaget topper tabellen med 22 poeng og tolv kamper spilt.

PS! Se video fra gårsdagens kamp i videovinduet øverst i saken!

Powered by Labrador CMS