Nye poeng til Oppegård 2

Stadig nærmere opprykk i damenes sjettedivisjon etter seier mot Son i går.

Publisert

Son-Oppegård 2 29-26: Det ble nesten alt for spennende i Grevlingen håndballhall i går kveld, mandag den 5. februar, da Oppegård 2 skulle spille den viktige kampen mot Son, en rival om opprykket til femtedivisjon.

Det var bortelaget som startet best, og som skaffet seg en behagelig ledelse etter endt førsteomgang. Da de første tretti minuttene var ferdigspilt, var stillingen 12-18 til Oppegård 2, og alt lå til rette for en behagelig seier.

Spennende

Håndballen er som kjent en sport hvor ting skjer sabla fort, og hjemmelaget hadde ikke tenkt til å la poengene gå lett fra seg på hjemmebanen.

De tok innpå bortelaget, og etter tretten minutter i andreomgang, stod lagene likt på 22-22. Spenningen var til å ta og føle på.

Heldigvis samlet Oppegård 2-damene seg, og fosset mot seier til slutt. Etter tre mål på rappen mot slutten av omgangen, gikk luften ut av Son, og ikampen endte 26-29.

NB! Saken fortsetter under bildet!

KJEMPER PÅ: Oppegård 2 var nær ved å glippe seieren i Grevlingen i går, men sto på til det siste. Det endte med seier.