Valset over serielederen

Oppegårds sjettedivisjonsdamer imponerte stort mot Bækkelaget.

Publisert

Oppegård 2-Bækkelaget 28-24: Bækkelaget sto foran helgens serierunde i Østre Greverud Idrettshall ubeseiret i damenes sjettedivisjon, og var nok ganske så sikre på å slå Oppegård 2-damene i dette oppgjøret, men de fikk seg nok litt av en overraskelse.

Det var et heltent hjemmelag som stilte til match denne søndagen, og de hadde ikke tenkt å la poengene gå fra seg. 

Les også: Møt den nye A-lagstreneren til Oppegård

Oppegård 2 imponerte allerede fra start, og da Bækkelaget tidlig i første omgang tok time-out med en sikker og klar ledelse til Oppegård, begynte publikum kanskje å ane kontorene av hvordan dette kom til å bli. 

Oppegård 2 holdt trøkket oppe gjennom hele den første omgangen, og lekte formelig katt og mus med serielederen, som tydelig hadde trøbbel med å finne formen.

Kom tilbake

Da andre omgangen startet, kom imidlertid spenningen tilbake. Etter å ha ledet med flere mål, begynte Bækkelaget å bite fra seg igjen, og ledelsen ble skrumpet raskt inn. 

Les også: Kolbotn kjempet seg til ett poeng hjemme i helgen

Da reiste imidlertid Oppegård 2 seg igjen, og endte til slutt opp med en velfortjent firemålsseier i en imponerende kamp.

NB! Saken fortsetter under bildet! Se video fra helgens kamp i videovinduet øverst i saken!

GODE SOM GULL: Det går svært bra for Oppegård 2 i damenes sjettedivisjon. Med ball i bildet ser du Marit Hansen, som alltid imponerer på banen.
GODE SOM GULL: Det går svært bra for Oppegård 2 i damenes sjettedivisjon. Med ball i bildet ser du Marit Hansen, som alltid imponerer på banen.

Opprykk?

Det kan gå mot opprykk til femtedivisjon, vel å merke dersom formkurven fortsetter for Oppegård 2.

Laget ligger akkurat nå på tredjeplass etter ti serierunder med 16 poeng etter åtte seiere og to tap denne sesongen, mildt sagt imponerende.

Bækkelaget leder fortsatt serien med 20 poeng, men de har til gjengjeld en kamp mer spilt. Dermed er det bare trøkke på videre!

Les også: Møt den nye A-lagstreneren til Oppegård IL fotball

Neste kamp for Oppegård 2, som forøvrig har seks serierunder igjen, er borte mot Vestby 2 torsdag den 1. februar. Deretter er det ny hjemmekamp lørdag den 3. februar klokken 17.05 mot Klemetsrud i Greverudhallen. Dette er en kamp Oppegård definitivt bør vinne. Viktigst er likevel det innbyrdes oppgjøret mot Son mandag den 5. februar. Her må Oppegård vinne for å ha sjangs om en av de to opprykksplassene. 

PS! Se video fra helgens kamp i videovinduet øverst i saken!

Powered by Labrador CMS