SØMLØST: Hotellet skal kobles opp mot spa-anlegget med et tilbygg.

Planlegger megahotell på Sofiemyr

220-250 rom og 21 etasjer planlegges rett inntil opplevelsesbadet The Well.

Publisert

Den 4. desember i fjor var det ett år siden velværesenteret The Well i skogen på Sofiemyr, åpnet dørene.

Rundt ettårsdagen kunne opplevelsesbadet melde om at de hadde hatt rundt 50.000 gjester, og et snitt på rundt 200 gjester per dag. Dette er et tall som øker stadig, og nå kommer en utvidelse mange kanskje har ventet på, og som kanskje også kan gjøre spahotellet enda mer attraktivt for besøkende. 

Planlegger hotell

Etter å ha driftet The Well i ett år, har utbygger nå sendt et planinitiativ for å kunne detaljregulere områdene både nord og syd for spaanlegget, herunder også et hotell!

PS! Saken fortsetter under bildet!

SØMLØST: Hotellet skal kobles opp mot spa-anlegget med et tilbygg.

Kan stå ferdig om to år

Om to år kan The Well få et unikt spahotell. Det planlegges med opptil 21 etasjer og 220-250 rom.

– Vi ser på muligheten for å supplere The Well med et spahotell, slik at det blir et helhetlig konsept med dagspa, konferanse og overnatting. I tillegg vil det etableres to nye spisesteder som også vil være åpent for publikum, sier prosjektleder Thomas Gundersen.

Ifølge arkitekt Birgitta Norrud blir det et unikt og tydelig spahotell.

Les også: The Well bader i gjester

– Hotellet skal knyttes opp mot The Well med en direkte forbindelse. Gjestene kan i praksis ta på seg slåbroken og gå fra hotellrommet rett inn i spa-avdelingen, sier arkitekt Øystein Rognebakke.

VIL BYGGE ET SIGNALBYGG: – Det er ikke aktuelt å bygge smått her. Det blir ikke det største hotellet i Norge, men det blir det beste, sier prosjektleder Thomas Gundersen. Her er han med arkitektene Birgitta Norrud og Øystein Rognebakke.

PS! Les mer om saken i papirutgaven av Oppegård Avis torsdag den 30. mars!

Powered by Labrador CMS