SLIK BLIR DET: Her ser du de nyeste skissene for The Well Resort, som er under planlegging.

Slik blir The Wells nye gigant-hotell

Her kan du se signalbygget The Well Resort, som planlegges ferdigstilt i 2019.

Publisert

I august i fjor skrev Oppegård Avis om planene om å etablere et hotell i tilknytning til opplevelsesbadet The Well på Sofiemyr, og nå begynner planene å ta form.

Hotellet, som får navnet The Well Resort, er planlagt ferdigstilt neste år, og skal bygges i tilknytning til mega-spaet i Kongeveien på Sofiemyr.

Les også: Ett år og Well-fungerende

– Det er så fort som mulig innenfor det som er nødvendige godkjenninger. Når tillatelsen foreligger håper vi å sette spaden i jorden. Vi håper å begynne rett over sommeren. Vi håper på halvannet år byggetid, og at bygget skal stå ferdig i slutten av 2019, forteller sivilarkitekt Øystein Rognebakke i Halvorsen & Reine og Kristian Gundersen, development director i Canica AS, som eier The Well.

NB! Saken fortsetter under bildet!

Gleder seg

GLEDER SEG: Arkitekt Øystein Rognebakke og Kristian Gundersen, development director i Canica, gleder seg til å sette i gang med byggingen av The Well Resort.

Utbyggerne gleder seg til å starte med byggingen av hotellet, som de mener vil komplettere tilbudet for gjestene.

– Det som skjer nå er at vi prosjekterer med full trøkk. Det er selvfølgelig alltid en risiko i en planbehandling, men vi er svært ivrige på å gjennomføre og sette i gang, sier de to. 

Les også: The Well bader i gjester

PS! Du kan lese mer om den planlagte storstuen i papirutgaven av Oppegård Avis torsdag den 25. januar. I mellomtiden kan du bla deg rundt i bildekarusellen øverst i saken for å se hvordan hotellet er planlagt på utsiden. I torsdagens utgave vil du kunne lese mer om planene på innsiden av bygget. I videoen under kan du forøvrig se opplevelsesbadet fra luften. Hotellet er planlagt i den søndre delen av området, der hvor du ser et skogsområde i dag.

Klikk play for å se video!

Powered by Labrador CMS