REISER SEG: Nå begynner det å komme vegger på plass på hotellet på The Well, som skal stå ferdig tidlig 2021.

Nå går det går oppover for hotellet

Det bygges i høyden på The Well resort. Om drøye året skal hotellet være klart til bruk.

Publisert

The Well Resort skal etter planen stå ferdig i begynnelsen av 2021. Hittil har arbeidene på hotellet vært lite synlig for innbyggerne, men i løpet av de neste månedene skal bygget reise seg.

– Det går oppover nå. Vi har gravd veldig mye nedover, men nå begynner betongfundamenter og vegger å komme opp, sier styreleder i The Well, Kristian Gundersen.

Han tipper at «skallet» av hotellet vil bli synlig rett over nyttår.

– Da ser man virkelig fremdriften. Det ser jo nesten ut som man står stille når man graver nedover.

Testes før åpning

FORNØYD: Styreleder i The Well, Kristian Gundersen, gleder seg til hotellet blir ferdig.

Det er ikke fastsatt noen endelig åpningsdato for hotellet, med sine 104 rom, men foreløpig går ting etter planen kan Gundersen melde.

– Nå holder vi på med mye detaljprosjektering innvendig. Det er den fasen vi er i nå, og så kjører vi på så hardt vi kan med råbygget, forteller han.

Hotellet skal i første omgang testes grundig av personalet, før de åpner for publikum.

– Vi kommer til å vurdere «in house» hvor lenge vi skal ha en prøveperiode, slik at vi er 100 prosent klare for å åpne for våre gjester, sier Gundersen.

Februar 2021

Hotellet som i utgangspunket var planlagt med 21 etasjer, skal ha ni etasjer og både takterasse, konferanselokaler og restaurant, for både gjester og andre som ønsker å benytte seg av tilbudene. Det er estimert åpning for publikum rundt februar 2021.

Powered by Labrador CMS