INVITERER NABOENE: Arkitekt Øystein Rognebakke og Kristian Gundersen, development director i Canica (t.v.), inviterer naboer og andre på infomøte om det nye storhotellet som er planlagt på Sofiemyr.

Klart for folkemøte om hotellet på Sofiemyr

Naboer og andre skal få informasjon om Kongeveien Eiendoms storhotellplaner på Sofiemyr.

I august i fjor skrev Oppegård Avis om planene om å etablere et hotell i tilknytning til opplevelsesbadet The Well på Sofiemyr, og nå begynner planene å ta form.

Hotellet, som får navnet The Well Resort, er planlagt ferdigstilt neste år, og skal bygges i tilknytning til mega-spaet i Kongeveien på Sofiemyr.

Møte

Nå begynner planene å nærme seg realisering, og i den forbindelsen inviterer Kongeveien Eiendom AS, som står for utbyggingen, til informasjonsmøte.

Dette møtet finner sted på rådhuset på Kolbotn i Kolbotnveien 30 tirsdag den 27. februar klokken 18.00.

På møtet skal planforslaget presenteres før reguleringssaken skal opp til behandling i kommmunen.

Etter førstegangsbehandlingen blir saken lagt ut til offentlig ettersyn, og det blir mulighet for å komme med merknader til planforslaget.

NB! Saken fortsetter under bildet

Illustrasjoner av The Well Resort.

Stort

Det er ikke småtterier som skal bygges på Sofiemyr. Det nye, planlagte signalbygget blir det høyeste i Oppegård.

The Well Resort skal bli et hotell hvor gjesteopplevelsen skal være sentral. Det 16 etasjer høye hotellet skal huse et sted mellom 170 og 200 rom, av ulik størrelse.

Les også: Slik blir The Wells nye gigant-hotell

Det blir restaurant og bar i toppetasjen, og en fiffig miks av franske balkonger, balkonger og karnapper på rommene.Og alt skal sømløst henge sammen, så gjestene får en opplevelse av velvære, ifølge sivilarkitekt Øystein Rognebakke i Halvorsen & Reine.

Fasaden på hotellet skal passe inn i med det nåværende bygget og vegetasjonen rundt.

– Vi vil legge en struktur av massiv tre på utsiden av fasaden, den legges litt lenger mot syd enn mot nord. Samtidig som huset er vridd tilbake igjen, for å se minst mulig mot naboene, sier Rognebakke.

INVITERER: Arkitekt Øystein Rognebakke og Kristian Gundersen, development director i Canica (t.v.) ønsker å vise hotellplanene sine for naboene.

Dersom du ønsker å lese mer om planene, kan du klikke her, og lese vår reportasje og intervju om hotellplanene. 

 

 

Powered by Labrador CMS