KRIGET: Kolbotn kjempet hardt for å ta igjen etter første omgang med 1-0, men hadde plutselig to mål å ta igjen, bare ett minutt ut i andre omgang. Mot slutten av det hele, begynte det symbolsk nok å regne.

Kolbotn kjempet tappert

Kolbotn-kvinnene fikk æren av å spille åpningskampen på nye Vålerenga stadion, men det ble hjemmelaget som jublet til slutt.

Publisert

Lørdag formiddag kjempet Kolbotn og Vålerenga om å være den første til å noensinne vinne en kamp på Vålerengas splitter nye stadion. Dessverre ble det 2-0 til rødstrømpene, og Kolbotn måtte se langt etter målet om å ta festen fra Vålerenga.

43. og 46. minutt

Det var Stephanie Verdoia som scoret Vålerengas første mål rett før første omgang var over, i 43. minutt. Og det tok ikke mange sekundene før rødstrømpenes andre mål var et faktum; allerede i 46. minutt scoret Elise Krieghoff andre og siste målet for Vålerenga.

Jentene våre kjempet hardt, men ballen var for mye på feil banehalvdel, og det ble for det meste forsvar som fikk kjørt seg denne lørdagen.

PS! Artikkelen fortsetter under bildet!

MOTSTAND: Kolbotn hadde et par målsjanser, og ga ikke Vålerenga vinnertittelen uten kamp.

Publikumsrekord

Til tross for gråvær, var det var god stemning på det nye stadionet. Det så kanskje glissent ut i radene, noe som kanskje ikke er så rart, når det nye stadionet tar over 17 tusen tilskuere. Men - det var 3541 som kom for å se kampen, og med det ble det faktisk satt publikumsrekord i Toppserien.

Det var ikke overveldende mange som hadde møtt opp for å støtte bortelaget, men de som var der, var tapre og svært viktige supportere! Vi kunne høre deres "Heeia Kolbotn!" helt til andre siden av banen, og gjorde en viktig jobb med å støtte våre hardtarbeidende krigere.

– Det har vært veldig gøy! Vi er selvfølgelig skuffet over at vi tapte kampen, det er man jo alltid, men det er ikke hverdagskost for oss å spille for et sånt trykk på tribunene og så mye folk, sier kaptein Ina Gausdal.

HAR "TRUA": Selv om det er 2-0 til Vålerenga, har de ivrige supportene fra 04-kullet fortsatt et lite håp om at noe kan skje.

– Vi hadde et mål om å kræsje festen til Vålerenga, men det gikk dessverre ikke.

GLAD OG SKUFFET: – Vi synes det var veldig morsomt å få spille åpningskampen, selv om vi selvfølgelig er skuffet over at vi tapte, sier kaptein Ina Gausdal.

To viktige uker

Det ble en kamp hvor Kolbotn lå mye i forsvar, og Gausdal sier de klarte ikke helt å komme seg opp og selv ta kontroll over ballen. Nå er det to lange uker til neste kamp mot Trondheims-Ørn - på hjemmebane!

– De to ukene må vi bruke godt, legge en slagplan og ha gode treningsøkter, sier kapteinen.

Hun takker også så mye de ivrige Kolbotn-supportene som møtte opp og støttet damene gjennom kampen!

IDOLER: De små fotballspillerne strålte da damene kom bort til dem og ga dem high five etter kampen.

Kolbotns neste kamp er mot Trondheims-Ørn på Sofiemyr stadion lørdag 23. september kl. 15.00.

Oppegård Avis ønsker dem lykke til, og oppfordrer alle til å komme og støtte krigerne våre kjempe på hjemmebane!