QUIZNISSE: Julenissen på O›Learys har tommelen opp og er klar. Torsdag kl 19:40 er det digital julequiz med Terje Aaseth.

– Bli med på digital julequiz

Torsdag kveld kommer lokalmiljøets quizkonge til en skjerm nær deg.

Publisert Sist oppdatert

Koronarestriksjonene satte ikke stopper for en formidabel høstsesong blant quizerne på O'Learys. Terje Aaseth samlet så fullt hus som var mulig på tirdagskveldene. Planene lå der lenge for å toppe det hele med en eksklusiv julequiz førstkommende fredag. Slik ble det ikke.

– Den sosiale nedstengingen gjør det ikke mulig å gjennomføre en fysisk quiz med så mange lag. Vi er med på dugnaden, sier Terje Aaseth.

– Godt alternativ

Quizkongen begynte å jobbe med årets julequiz allerede tidlig i november.

– Den fysiske julequizen er avlyst, men det ble for dumt at spørsmålene bare skulle bli liggende. Derfor tar vi opp igjen et godt alternativ fra nedstengingen i vår, forteller Aaseth.

Torsdag 10. desember etter Dagsrevyen går quizmasteren direkte ut på nettet via Facebook-sidene til O'Learys og arrangerer digital julequiz.

– Jeg gleder meg veldig, og vet det allerede er mange som er interessert. Vi går direkte når Dagsrevyen er ferdig i kveld, sånn cirka klokken 19.40, forteller Aaseth.

– Alle er vinnere

Quizkongen kan love en variert bunke med spørsmål. Oppegård Avis har blitt testet, og vi kan garantere noen skikkelige julenøtter. Aaseth sier det blir litt over 20 oppgaver.

– I tillegg vil det bli både oppvarmingsspørsmål, og flere oppgaver har både a- og b-oppgaver. Jeg gleder meg masse, og kan også love juletre premier.

Opplegget er veldig enkelt. Du finner frem penn og papir hjemme eller der du befinner deg, noterer ned dine svar, og quizkongen avslører fasiten mellom hver oppgave.

– Denne kvelden blir alle vinnere. Det vil være en frivillig deltakeravgift, som kan vippses, og blant disse trekker vi vinnere av noen flotte julekurver, sier Terje Aaseth.

Dermed er det bare å sette av torsdagskvelden til lokal, digital julequiz!

Powered by Labrador CMS