HÅPER PÅ GOD RESPONS: Landstormen-karene håper mange vil sette pris på- og komme på julefeiringen deres.

Landstormen sørger for en god jul!

Ikke alle har noen å være sammen med på julaften. Det gjør disse karene noe med, og inviterer til storstilt julefeiring!

Publisert

Julaften er en hyggedag for mange, men det er ikke alle som har noen å være sammen med på den store dagen.

Landstormen inviterer derfor i år eldre og enslige til et hyggelig samvær på Tårnåsen aktivitetssenter, lørdag 24. desember 2016.

Mange timer med moro

Arrangementet starter klokken 13.00 og avsluttes klokken 1700. Det blir servert julemat, kyllinggryte, mineralvann, kaffe og kaker. Julenissen er forøvrig også invitert til det store laget.

Det blir gaver, sang og god stemning

– Det har vært en fryd å planlegge dette arrangementet fordi vi har møtt positivitet og velvilje overalt i kommunen. Maten blir sponset fra lokale leverandører, kommunen stiller med gratis lokaler og vi har nok frivillige - både blant egne medlemmer og andre som stiller opp gratis før, under og etter arrangementet, forteller arrangørene i Landstormen.

Det står mye godt på menyen denne dagen. Det skal serveres julemat, kyllinggryte, mineralvann, kaffe og kaker.

HER SKAL MOROA SKJE: Tårnåsen aktivitetssenter er stedet for julefeiringen!

Meld deg på!

Dersom du har lyst til å være med på feiringen, er det bare å ta kontakt! Ta kontakt med Tårnåsen aktivitetssenter, ved Siri Mathiassen på telefon 66 89 11 82 eller på e-post. Adressen hennes er som følger: Siri.mathiassen@oppegard.kommune.no. Du kan også sende en e-post direkte til Landstormen på juleaften@landstormen.no.

– Det er ingen spesielle kriterier for å delta, det er et tilbud til alle som føler behov for det, uansett grunn, forteller Landstormen-karene.

Påmeldingsfristen er fredag den 16. desember, og arrangementet er alkoholfritt. Det er Det er ingen spesielle kriterier for å delta.

Powered by Labrador CMS