Kjær tradisjon på Kolbotn

VELKOMMEN I RINGEN: Lone Schrøder (t.v.) fra Kolben, driftleder Edvard Haugom og senterleder Marianne Thoresen-Larsen fra Kolbotn Torg, Svein Vangsøy fra Lions og Jan Walbeck fra Gjersjøen Rotary har alle funnet frem nisseluene og er klare for julegrantenning førstkommende lørdag.

– Bli med i ringen

Lørdag tennes julegranen på torget. 900 gaveposer er klare til barna.

Publisert

Det er klart for en kjær tradisjon på Kolbotn torg førstkommende lørdag. Julegranen er på vei og lørdag tennes lysene. Det blir masse aktivitet i sentrum, blant annet med Bondens Marked på Jan Baalsruds plass. Oppegård Menighet vil også være tilstede med stall, dyr og julesang fra Kammerkoret og Lotus gjennom hele dagen. Inne på senteret arrangerer JM Norge lekebyttedag fra kl 11. 

– Lions startet med julegrantenning i 1995 og det ble raskt en tradisjon. Fra 2009 samarbeidet vi med Kolbotn Torg og Kolben, forteller Svein Vangsøy i Lions.

Større samarbeid

I fjor merket derimot arrangøren at arrangementet har blitt veldig stort, og de slet med bemanningen. Til julegrantenningen skal det blant annet pakkes og deles ut 800-900 gaveposer til barna.

– Vi trengte mer hjelp, og det er gledelig at vi nå også har fått med Gjersjøen Rotary på laget, sier Vangsøy.

Oppegård Avis møtte arrangørene forrige uke, og de dannet nesten en helt ring rundt ett av juletreene inne på senteret.

– Pass på barna

– Vi skal lage mange store ringer rundt treet på torget til lørdag. Det er allerede bestilt nydelig førjulsvær, sier Lone Schrøder på Kolben.

Svein Vangsøy i Lions oppfordrer alle foreldre til å passe godt på barna sine.

– Vi kan garantere at alle barn skal få gaveposer av julenissen i år også. Derfor kan det være greit å holde litt igjen. Man trenger ikke være førstemann frem til julenissen, sier han.

Powered by Labrador CMS