KUN ETT LAG PÅ BANEN: Kolbotn totaloverkjørte Klepp på hjemmebane på Sofiemyr stadion!

Målbonanza!

Totaloverkjøring på Sofiemyr stadion! Se glimt fra kampen og flere fantastiske skåringer!

Publisert

Kolbotn-Klepp 7-0: Det er lenge siden det har vært så moro å være tilskuer på Sofiemyr stadion som det var i dag da Kolbotn valset over gjestene fra Jæren, bokstavelig talt.

Målparade

Det var aldri noen tvil om hvilket lag som skulle vinne. Kolbotn hadde totalt taket på både gjestene og kampen helt fra avspark og til siste slutt.

Pene mål, spill av stor klasse og et sammensveiset lag, gjorde at poengene fortjent gikk til hjemmelaget denne lørdagen.

Det første målet kom allerede etter 13 minutter, da Fanny Andersson plasserte kula pent i mål. 2-0 kom fra Andrea Segtnan i det 44. spilleminuttet, og så gikk lagene til pause med 2-0 til hjemmelaget.

To forskjellige ligar

Storspillet startet allerede fra første sekund også i andre omgang.

Kolbotn foretok et spillerbytte i det 46. minutt, da Solveig Gulbrandsen erstattet Tonje Pedersen. Senere i kampen fikk også Jenny Norem prøve seg.

Målfesten fortsatte med Cecilie Lianes perle av en skåring i det 52. minutt, før Rachel Louse Axon klinket inn en fantastisk straffe i det 57. minutt.

Andrea Segtnan fortsette skårings-bonanzaen etter seksti minutters spill, før Ina Gausdal fulgte opp med nok en perle i det 76. minutt.

Fanny Andersson punkterte kampen ni minutter før slutt, og dermed var seieren et faktum!

Oppegård Avis gratulerer KIL-damene. Du kan se noen høydepunkter i videovinduet  øverst i saken, og deriblant tre fantastiske skåringer fra damene våre.