MÅ KJEMPE HARDT: Trener Cecilie Berg Hansen og hennes krigere må stå på som bare juling nå i den siste delen av årets toppserie-sesong.
MÅ KJEMPE HARDT: Trener Cecilie Berg Hansen og hennes krigere må stå på som bare juling nå i den siste delen av årets toppserie-sesong.

Klare for ny hjemmekamp

Det ble poengdeling borte mot Medkila, men rett rundt hjørnet venter nye muligheter for poeng.

Publisert

Medkila-Kolbotn 1-1: Det startet så godt med Kolbotn-ledelse etter første omgang, men etter det som beskrives som en svak kamp fra Kolbotn-damene, endte det med poengdeling på Harstad stadion i toppserien. 

Kolbotns mål ble skåret av Karina Sævik.

Dette var en laber forestilling av Kolbotn, ifølge kolbotnkvinnefotball.no

Det var svakt tempo i kampen og en svake prestasjoner av flere spillere , feilpasninger florerte og laget sto ikke frem som et lag som kjemper i teten. Tross dette skapte Kolbotn nok sjanser til å ta alle poengene, men slik ble det altså ikke.

Ny hjemmematch

Høstdelen av toppserien er dermed i gang, og det er snart også klart for en ny hjemmematch. Lørdag den 3. september klokken 15.00 tar Kolbotn imot Klepp på hjemmebane på Sofiemyrmyr stadion.

Kolbotn ligger forøvrig på fjerdeplass på tabellen med 29 poeng, som er lik poengsum som Stabæk på tredjeplass, men de har litt bedre målforskjell.

Dermed kan i det minste bronsen være innenfor rekkevidde i år!  Møt opp, og hei damene våre frem til seier i sesongens siste kamper!

Terminliste

Dette er Kolbotns hjemmekamper i tiden som kommer.

  • Kolbotn-Klepp 3. september klokken 15.00, Sofiemyr stadion.
  • Kolbotn-Sandviken 8. september klokken 15.00, Sofiemyr stadion.
  • Kolbotn-Urædd 20. september klokken 14.00, Sofiemyr stadion.
Powered by Labrador CMS