ÅPNINGSGLEDE: Ordfører Thomas Sjøvold stilte med blomster til Puls-gjengen på åpningsdagen. Foran (f.v.) Charlotte Hollo Bugge, Kristian Jernberg, Lars Kalland, Thomas Sjøvold, Anette Jørgensen og Pekka Lundefaret. Bak (f.v) Ivar Bjoner, Lars Henrik Skau og Robin Jensen.

Høy åpningspuls for Pekka og co

Onsdag 14. februar åpnet Puls på Kolbotn. Medlemmene strømmer til, og med et tak på 400, er det bare å skynde seg å melde seg inn.

Publisert

Fra bank til klær til treningssenter. Nå har Pekka Lundefaret og hans kompanjonger åpnet Kolbotns nye treningssenter i det gamle DNB-bygget på Kolbotns Østside, Puls!

Det 726 kvadratmeter store bygget , som har huset både DNB og klesbutikk, er nå gjort om til en oase for bevegelse. På Puls skal medlemmene få trene med unike konsepter, under stødig styring fra de seks eierne.

Pådriver og medeier, Pekka Lundefaret, viser villig bort bevegelsesfilosofien sin. Også til ordfører, Thomas Sjøvold, som tok turen på åpningsdagen.

– Vi går en annen vei, sier Lundefaret entusiastisk, på nysgjerrige spørsmål fra ordføreren.

NB! Saken fortsetter under bildet!

Imponert

STERK: Ida Sengebusch (32) løfter vekter med god veiledning fra personlig trener og medeier i PulsGruppen, Lars Kalland. Dersom du leser papirutgaven av Oppegård Avis torsdag den 15. februar, kan du lese mer om hennes tanker rundt etableringen av Puils på Kolbotn.

Sjøvold er imponert over innsatsen lagt ned fra alle involverte, og roser eierne for den flotte nyetableringen.

– Vi er glad for alle næringsetableringer som kommer til Oppegård, og særlig Kolbotn sentrum. Dette ligger midt i hjertet av Kolbotn. Det har blitt virkelig fint her, det «gamle bankbygget» virker ikke gammelt lenger nå, sier han.

Les også: Byggingen av idrettshallen starter trolig i 2019

– Jeg er helt sikker på at Oppegårds innbyggere ønsker ulike måter å trene på, og helt sikker på at dette blir fullt, sier han. 

NB! Saken fortsetter under bildet!

VISER ORDFØREREN: Pekka Lundefaret viser ordfører Thomas Sjøvold noen ninjatriks for god trening!

Annerledes

Lundefaret påpeker at dette treningssenteret er noe helt annet enn hva andre tilbydere på markedet har.

Les også: Treningssenter i ny drakt

– Vi er ingen konkurrent til Elixia, for det vi tilbyr er noe annet. Dette skal være et lite lokalt treningssenter for et smalere segment. Vi satser på gruppetrening, yoga, PT og BT, samt et bredt seniortilbud på dagtid. Jeg har i de siste 14 årene utviklet en bevegelsesfilosofi. Sammen med Vinni (Sauvik) skal jeg jobbe med dette, og vi skal være Bevegelsestrenere (BT), sier Lundefaret.

SMART TRENING: Denne gjengen skal sørge for at riktig bevegelse gir resultater for både kropp og sjel. F.v. Charlotte Hallo Bugge, Lars Kalland, Pekka Lundefaret, Robin Jensen, Lars Henrik Skau og Anette Jørgensen.

NB! Saken fortsetter under bildet! 

Populært

Det er litt av en gjeng som driver Puls-konseptet.  I tillegg til Lundefaret er Charlotte Hallo Bugge, Lars Kalland, Anette Jørgensen, Lars Henrik Skau og Robin Jensen eiere og drivere av PulsGruppen, som nå driver to treningssentre.

Senteret på Kolbotn blir også basen til kjedekontoret Puls, som vil bestå av fem treningssentere i regionen vår, og herfra skal nye konsepter prøves ut og utvikles for alle sentrene rundt om.

Les også: Inviterer til stormøte om storhotellet

FULL FART: Puls-gjengen gir gass for å trene Oppegård-folket.

Med et tak på 400 medlemmer gjelder det å være raskt ute med å melde seg inn, på senteret på Bøleråsen er det allerede venteliste.

– Jeg tror vi kommer til å være ekstremt gode på eldre på dagtid og på høyintensitet gruppetimer. De konseptene som setter seg og blir tøffe her, vil vi lansere rundt om i resten av kjeden der de passer inn, sier Lundefaret.

 

 

Powered by Labrador CMS