ØNSKER VELKOMMEN: – I år har vi forhåndspåmelding, så meld deg på! Dette blir bra, lover Stein Morten Sletten i Svartskog IF om årets Svartskogløpet.

Klart for løpsfest på Svartskog!

Værgudene er med i årets Svartskogløpet, og det bør du også være!

Publisert

Værmeldingen er lovende for helgen på Svartskog, med skyet eller delvis skyet vær på lørdag og en 15-16 varmegrader. Det er perfekt løpsvær, og perfekt for arrangørene av Svartskogløpet!

Svartskogløpet har blitt en årlig begivenhet for hele familien. I fjor var over 100 med og løp. SVIF håper på en like flott løpsfest i år også.

– I år er det litt bløtt i løypene, så det kan være lurt å ta på seg tights og gode sko når man skal løpe. Utover det, ser det ut til at værgudene er med oss, og med flott Svartskog-natur i bakgrunnen, ligger alt til rette for en fantastisk løpsdag, sier Stein Morten Sletten i Svartskog IF (SVIF).

Les også: Spis gresk fra Oppegård i storbyen!

– Det er de samme løypene som i fjor, med en barneløype på én kilometer, og to voksenløyper, hvorav den ene er på seks kilometer og den andre på elleve kilometer. Nytt av året er imidlertid at det er forhåndspåmelding, men løpet er gratis. I tillegg har vi et nytt tidtagningssystem, sier Sletten.

PS! Saken fortsetter under bildet!

 

For alle

Svartskogløpet 2016.

I fjor var det fire som løp under femti minutter, men det er i all hovedsak «folk flest» som deltar i løpet og som løpet er beregnet for.

Arrangørene håper også i år at mange skal ta turen fra områdene utenfra Svartskog.

Les også: Her er årets Eventyrfestival-program

– Ja, dette er langt fra et «internløp» for Svartskog-folk, så vi håper at folk fra hele Oppegård, Follo og Oslo vil ta turen og løpe, sier han.

I tillegg er det kafé på stedet.

PS! Saken fortsetter under bildet!

START OG MÅL: Svartskogløpet arrangeres til og fra Solheim Grendehus.

 

Bløtt i skogen

Forrige helg ble løypene merket, slik at folket kan ta seg en runde og bli kjent med forholdene før løpet er til helgen.

ØNSKER VELKOMMEN: – I år har vi forhåndspåmelding, så meld deg på! Dette blir bra, lover Stein Morten Sletten i Svartskog IF om årets Svartskogløpet.

– Folk må være forberedt på at det har kommet en del nedbør, og at det derfor er ganske bløtt i skogen, så ta med gode sko med knaster under, for det kan være litt glatt og gjørmete mange steder. En god tights er også å foretrekke å løpe i, sier han.

– Godt grunntrening og et godt blikk kan være godt å ha, for løypen byr på en del utfordringer, men er dertil også morsom å løpe. Å ha god grunntrening «innabords» før du løper dette løpet er smart, sier han.

Les også: Dette er rockehøsten i Kolben i regi av ORC

– Dette er et low-key-løp for folk flest, så ta det med ro og kos deg ute i løypene. Ha blikket festet godt fremover, og vær litt obs mellom én og to kilometer, og mellom syv og åtte kilometer. Der er det ekstra utfordrende, sier han.

Les også: Bokfest til 1000 i Oppegård bibliotek under sommerles

For å melde deg på, sender du en e-post til svartskog.if@gmail.com!.  Meld deg på frem til klokken 12.00 på løpsdagen!

Løpet starter rundt klokken 13.00. Barneløpet går klokken 12.30. Så er det klart for voksendistansene.

I bildekarusellen under kan du se hvordan løpsdagen forløp seg i fjor!

Powered by Labrador CMS