ØNSKER VELKOMMEN: – I år har vi forhåndspåmelding, så meld deg på! Dette blir bra, lover Stein Morten Sletten i Svartskog IF om årets Svartskogløpet.

– Meld deg på!

Til helgen er det klart for Svartskogløpet, og løypene er klare for øving!

Publisert

Svartskogløpet er en årlig løpsbegivenhet i regi av Svartskog IF (SVIF). I fjor løp over 100 løpet, og i år håper man på enda flere, og hvis værgudene holder på det som er spådd til nå for helgen, kan dette virkelig bli en flott løpsdag!

Løpets start er Solheim Grendehus på Svartskog, og oppmøte og siste påmelding er på stedet lørdag lørdag den 23. september klokken. 

Les også: Oppegårds veteran-damer markerer seg i serien!

Løpsstart for de voksne er klokken 13.00, mens barneløpet er klokken 12.30. 

Arrangementet er gratis og åpent for alle. Her kan du altså både teste formen, og også få en smak av vakker Svartskog-natur.

Gleder seg

LØYPEKARTET: Slik er løypene. Klikk for høyoppløselig og zoombar versjon!.

Stein Morten Holmen i Svartskog IF (SVIF( gleder seg. Han har, sammen med de andre arrangørene i foreningen, gått opp og ryddet løypene. Nå er de også merket, slik at de som skal løpe i helgen kan forsøke seg før "alvoret" setter inn på lørdag. 

– I år er det litt bløtt i løypene, så det kan være lurt å ta på seg tights og gode sko når man skal løpe. Utover det, ser det ut til at værgudene er med oss, og med flott Svartskog-natur i bakgrunnen, ligger alt til rette for en fantastisk løpsdag, sier Stein Morten Sletten i Svartskog IF (SVIF).

Les også: Endelig seriestart for Oppegård-herrene!

Dermed er det bare å melde seg på! Det gjør du via svartskog.if@gmail.com! Du kan også melde deg på frem til klokken 12.00 på løpsdagen.

PS! Les mer om Svartskogløpet i papirutgaven av Oppegård Avis torsdag den 21. september. I bildekarusellen under kan du se noe øyeblikk fra fjorårets løp! 

Powered by Labrador CMS