FANTASTISK: Marianne Mørks Teaterskoles elever imponerte stort i Kolben.

Mørks magi lyste opp i all sin prakt

Se bildespesial fra det magiske juleshowet til Marianne Mørks teaterskole.

Publisert

Hvert år krees det mye magi i Marianne Mørks teaterskole i Ski. Heldigvis får vi her i Oppegård også ta del i denne magien, i det minste en gang i året, selv om vi gjerne skulle sett at det var oftere!

God stemning

Onsdag den 14. desember inviterte Mørk oss inn i sin magiske teaterverden, og vi fikk servert smakebiter på noe av det uendelige som skapes på teaterskolen hvert år.

Skolens elever bød oss på en svært variert og smakfull førjulsmeny, med et godt budskap og glitrende skuespillertalent.

Noe av det beste med forestillingen, var den enkle, men uttrykksfulle scenen, som bidro til Mørks budskap - En fredelig jul. Her var det ikke glitter og konfetti, fyrverkeri og smellbongbonger. Her var det skuespillet og teateret som stod i fokus. Nettopp dette sceneuttrykket bidro til at fokuset havnet over på ettertanken som lå under hele fremføringen.

FANTASTISK: Marianne Mørks Teaterskoles elever imponerte stort i Kolben.

Mange talenter

Fra smånisser og opp til Engleskolen. Innom Grease og Annie, Alf Prøysen og juleånder på tidsreise.

Elevene ga alt for publikum på scenen, og bragte frem både tårer, smil, latter og alvor.

Høydepunktene var mange under forestillingen. Marianne Mørk lovet oss en fredfull jul, og den gode stemningen og budskapet satt hamret inn i hodet etter forestillingens slutt og hele veien hjem.

Vi ser gjerne at teaterskolen tar turen til Kolben oftere! Se bildespesial fra forestillingen øverst i bildekarusellen i saken!

Powered by Labrador CMS