RINGTE RUNDT: ra Oppegård stilte Christine Ruud Ulfsryggen fra WK advokatene, Tom Westerlin og Bjørn Vidar Lazar Braathen begge DNB Eiendom. I tillegg stilte fra Oppegård kommune Heidi Berentsen, Kristin Swendgaard, Samfunnsutvikling og kontorlærling Ali Zahid Rashid rundt ringebordet. Også tidligere ordfører Sylvi Graham var på plass.

Næringslivet tråkket til

Det var ikke bare bøssebærerne som samlet inn penger til årets TV-aksjon.

Publisert

Årets TV-aksjon er over, og totalt kom det inn 1.125.211 kroner fra Oppegård til den gode saken. I snitt ga hver innbygger i kommunen 42 kroner til årets aksjon, som gikk av stabelen forrige søndag. 

Les mer om årets TV-aksjon og det innsamlede beløpet her!

Bidro også

Men det var ikke bare privatpersoner og bøsser, kort eller telefoner fra privatpersoner som bidro til summen. Også det private næringslivet i Oppegård tro til for Røde Kors og årets aksjon.

Tradisjon tro, samlet representanter fra næringslivet seg til innsamling og ringerunde for TV-aksjonen. 

På to timer kom det inn hele 120.750 kroner fra 42 totalt bedriifter i Oppegård. Thon Hotell i Ski var arena for næringslivet fra Ski, Ås og Oppegård til ringedugnaden for årets innsamlingsaksjon til Røde Kors, melder Oppegård kommune på sine hjemmesider. 

Thon Hotell i Ski var arena for næringslivet fra Ski, Ås og Oppegård til ringedugnaden for årets innsamlingsaksjon til Røde Kors. 

Det er fantastisk bra at de lokale bedriftene våre har et stå stort hjerte for det gode og viktige arbeidet som Røde Kors gjør!

Powered by Labrador CMS