HAR GRUNN TIL Å SMILE: Ludvig Daae inviterer alle til lokalbakken i vinterferien. Nå er forholdene optimale!

Fantastiske forhold i Ingierkollen

Hvorfor reise til påskefjellet når du har slalåmbakken rett i nærheten?

Publisert

Denne vinteren har gitt oss mye snø, og er det noen som er ekstremt glad for dette, så er det gjengen i Ingierkollen slalåmsenter på Kolbotn. Nå melder slalåmsenteret om drømmeforhold i en perfekt preppet bakke, og vi skal langt tilbake i tid for å finne lignende forhold.

– Det er DEN vinteren, melder alpintsenteret på sine hjemmesider, og de har vel på mange måter rett i det. Dette er vinteren alle som elsker å stå på ski har ventet på siden 2006!

Åpent i vinterferien

Vinterferien er tid for gode alpint-opplevelser, og i Ingierkollen holder man åpent i hele vinterferien.

Bakken er åpen fra klokken 11.00-20.00 mandager til fredager i vinterferien, og åpent fra klokken 11.00-18.00 på helgene.

Les også: Pangdebut for OL-debutanten Ferdinand Dahl

I forbindelse med ferien selges det også vinterferiekort, som gir deg tilgang til bakken i hele ferien for en rimelig penge. For 850 kroner kan du kjøpe kort som varer fra lørdag 17. februar til og med søndag 25. februar, eller du kan velge å kjøpe vanlige kort.

Knallvær i vente

Noe av det beste er også at værgudene også er på lokalbakkens side denne vinterferien. Ifølge yr.no er det meldt om supert vær i dagene som kommer!

Helt frem til søndag er det meldt om delvis skyet og delvis sol, som gir perfekte forhold både for snøen og for dem som kjører.

Temperaturene vil variere i all hovedsak fra tre minus og ned mot fem minus, så her ligger forholdene til rette for fantastiske opplevelser!

I tillegg nevner vi at det er kiosk i bakken, og det er også oppvarmet lavvo med bål, slik at du kan finne varmen om du skulle være kald og vil ta en pause fra kjøringen!

PS! Oppegård Avis ønsker deg og dine en fantastisk alpinopplevelse i lokalbakken, og håper mange tar turen! Vi skal selv i bakken i dag, tirsdag den 20. februar, og rapport derfra vil du få både i papiravisen på torsdag førstkommende og på oavis.no! 

Powered by Labrador CMS