FOR EN HERLIG DANSEDAG: Elevene ved Greverud og de andre barneskolene i Oppegård danset sammen med 250.000 andre barn - helt samtidig - i dag klokken 12.00. Vi har filmet alle skoler. Se egne saker i linkboksen til høyre, og samtlige skoler her!

For en fantastisk dansedag!

Elever ved alle barneskoler danset BlimE-dansen 2016. Se videoer fra samtlige skoler!

I dag klokken 12.00 danset en kvart million barn over hele landet BlimE-dansen. Dette er et fantastisk tiltak laget av NRK Super, og er samlende og setter fokus på noe viktig - du er bra nok akkurat slik du er, og det er viktig å være en god venn!

Dette er verdier Oppegård-barna deler, og i skolegården i dag viste de det gjennom felles dans til tonene til MadCon,som har årets offisielle BlimE-sang, som heter Kom Igjen, a!

Se video fra alle skoler her!

Oppegård Avis' reportere har i dag vært tilstede på samtlige skoler i kommunen for å overvære dansen, og bringe den ut til våre lesere, barna på skolen og deres foreldre. 

Finn din skole, eller den skolen du har lyst til å se dans fra, sett på volumet på fullt og kos deg! Dans gjerne med samtidig, og del gjerne saken med dine skolevenner og bekjente.

Østli skole

Klikk play for å se video!

Greverud skole

Klikk play for å se video!

Kolbotn skole

Klikk play for å se video!

Sofiemyrtoppen skole

Klikk play for å se video!

Tårnåsen skole

Klikk her for å å se video!

Vassbonn skole

Klikk play for å se video!

Powered by Labrador CMS