Oppegård rådhus

VENTER PÅ BLOMSTER: Ingen av blomsterbedene foran Oppegård rådhus har fått blomster ennå til tross for at bygningen brukes av både politisk og administrativ ledelse ennå. Ved inngangen til rådhuset blir du møtt av en gammel plante fra i fjor høst.

Har ikke flere stemorsblomster igjen

– Det er lagt en plan for tidligere Oppegård rådhus slik vi har gjort i mange år. Der er det ønskelig å ha en mer variert blomsterprakt. Disse blomstene er bestilt, og bed vil bli stelt og blomster plantet når nattefrosten er over, sier virksomhetsleder Gry Larsen i Vei og park i Nordre Follo kommune.

Publisert

Oppegård Avis har skrevet i dag at foran rådhuset i Ski har kommunen plantet 6000 stemorsblomster, mens rådhusparken på Kolbotn har blitt totalt nedprioritert.

Nordre Follo rådhus i Ski, miljøgaten på Kolbotn samt urner i sentrum har vært prioritert med det mannskapet vi har og de blomster som er bestilt, sier virksomhetsleder Gry Larsen i Vei og park i Nordre Follo kommune.

6000 STEMORSBLOMSTER: Torsdag forrige uke skrøt Nordre Follo kommune om "6000 vakre stemorsblomster" som hadde blitt plantet foran rådhuset i Ski sentrum.

Ifølge henne har kommunen ingen flere stemorsblomster igjen.

Stemorsblomstene bestilles i god tid, og vi har nå brukt opp de blomstene vi har kjøpt inn. I Kolbotn sentrum har disse blomstene vært prioritert der det nå ferdes mye folk, sier hun.

Les saken her: Skeiv satsing på tvillingbyer?

Skal beplantes senere, med andre blomster

Hvorfor har dere nedprioritert rådhusparken på Kolbotn?

Det er lagt en plan for tidligere Oppegård rådhus slik vi har gjort i mange år. Der er det ønskelig å ha en mer variert blomsterprakt. Disse blomstene er bestilt, og bed vil bli stelt og blomster plantet når nattefrosten er over. Blomstene er ikke mottatt foreløpig, sier Larsen.

Kommer med flere svar på mandag

Vedrørende forsøplingen av Kolbotn sentrum, svarer Gry Larsen følgende:

Vei og park har ansvar for å tømme søppelbøtter og oppfordrer innbyggerne om å benytte disse. Vi vil ta en runde på mandag og rydde opp det som ligger strødd, sier Larsen.

Oppegård Avis har stilt flere andre spørsmål til virksomhetslederen i Vei og park, men Gry Larsen kunne ikke svare på disse før førstkommende mandag.

Oppegård Avis følger opp saken.

Powered by Labrador CMS