SOLGT I REKORDFART: Det tok bare fem dager før atriumshuset på Svartskog ble solgt.
SOLGT I REKORDFART: Det tok bare fem dager før atriumshuset på Svartskog ble solgt.

Exit-villaen satte prisrekord

Den gamle rekorden til Ole Paus ble slått med flere millioner.

Publisert Sist oppdatert

Det tok ikke mange dagene fra den ble lagt ut til salget var gjennomført.

Det helt spesielle huset et steinkast unna Svartskog kolonial har fått stor oppmerksomhet gjennom NRK-serien Exit. Atriumsvillaen i Svartskogveien er i serien hjemmet til karakteren William, spilt av Pål Sverre Hagen. William er tung kokainmisbruker, og får i serien store psykiske komplikasjoner.

Solgt på fem dager

– Vi synes det er en fascinerende og god TV-serie, men huset rommer litt mer varme og kjærlighet til vanlig, sa husets eier Tommy Gaustad til Oppegård Avis da første sesong av TV-serien ble sendt i 2019.

Huset med navnet "Villa Bergstuen" ble lagt ut for salg 23. april med prisantydning 24 millioner. Boligsalget fikk mye oppmerksomhet nettopp på grunn av Exit-serien.

Bare fem dager senere ble det solgt. Onsdag denne uken kunne eiendomsmeglerne i Nordvik Frogner ringe i bjella på 22,2 millioner, viser statistikk Oppegård Avis har fått se fra Eiendomsverdi, meglerbransjens statistikk over boligpriser.

Atriumshuset er på over 240 kvadrat, har fire soverom, og blant annet et eget vinrom. Salgssummen gir en kvadratmeterpris på 92 500 kroner.

Ny rekord

Med dette setter salget ny prisrekord på Svartskog. I løpet av de siste fem årene har det dyreste huset på Svartskog blitt solgt for like over 17 millioner kroner. Dette skjedde i august 2019 da nasjonalskalden Ole Paus solgte villaen sin i Roald Amundsens vei 184. Nå er altså den nye Svartskog-rekorden 22,2 millioner.

Oppegård Avis har foreløpig ikke lyktes med å få kommentar fra eiendomsmegler Stian Pøhner. Han sier følgende til Dagbladet, som omtalte saken først:

– Dette gikk fort og har gått over all forventning. Så jeg kan bekrefte salg av eiendommen. Vi har en veldig glad kjøper og en veldig fornøyd selger, sier eiendomsmegleren til Dagbladet.

Powered by Labrador CMS