KLARE FOR Å BYGGE: Det nye hotellet skal bygges på kollen, med tilknytning til dagens Spa. Development director i Canica, Kristian Gundersen (f.v), og arkitekt i Halvorsen & Reine, Øystein Rognebakke, gleder seg til byggestart.

– Slik blir det nye hotellet vårt

I slutten av 2019 skal The Well Resort stå klart. Hotellet skal først og fremst være rettet mot spagjester, med opp mot 200 hotellrom, restaurant og bar.

Publisert

The Well Resort skal bli et hotell hvor gjesteopplevelsen skal være sentral. Det 16 etasjer høye hotellet skal huse et sted mellom 170 og 200 rom, av ulik størrelse.

Les også: Slik blir The Wells nye gigant-hotell

Det blir restaurant og bar i toppetasjen, og en fiffig miks av franske balkonger, balkonger og karnapper på rommene.Og alt skal sømløst henge sammen, så gjestene får en opplevelse av velvære, ifølge sivilarkitekt Øystein Rognebakke i Halvorsen & Reine.

Saken fortsetter under bildet.

 

Illustrasjoner av The Well Resort.

Ikke et konferansehotell

I tidligere planer så hotellet ut til å bli et attraktivt konferansehotell, det er imidlertid ikke planen.

– Vi har ikke endret oppfatning av hva det skal være, men måttet tydeliggjøre at vi ikke skal bringe nye mennesker hit på konferanse. Vi vil bruke det fantastiske dagspaet vi har laget og gi folk en bedre opplevelse, sier Rognebakke.

The Well Resort skal stå ferdig i utgangen av 2019. Arkitekt Øystein Rognebakke og Kristian Gundersen, development director i Canica.

Les også: – Nei til «skyskraper-hotell»

Han legger til at folk ønsker å overnatte og målet er å tilby behandlinger over tid, som dreier seg mot helse.

– Vi kommer til å få grupper som har et eller annet i forhold til business å gjøre, men det kan være i privat regi eller i form av et foretak. Noen av rommene skal fungere som behandlingsrom for fleredagers kurs, sier Rognebakken.

Storstue

Det skal lages en storstue som kan ta 120 mennesker, men som også kan deles av med tanke på private selskapeligheter som bryllup og store lag.

– De kursrommene og møterommene vi lager skal være fleksible. Det skal være mer naturlig å ha en sosial happening enn i et tradisjonelt møterom, sier han.

SOL OG SKJERMING: Hotellet skal bygges slik det ikke kaster skygge på naboene.

Saken fortsetter under bildet.

 

Kart og kompass

Noe av det de ønsker å få til er et sted hvor folk er komfortable, og hvor helse og velvære står i høysetet.

– Vi skal ha et treningsrom. Disse blir ofte bortgjemt på hotell, men skal vi drive med helse og velvære skal du heller ikke måtte bruke kart og kompass for å finne treningsrommet, sier Rognebakke, som påpeker at alt skal være tilrettelagt for situasjonen man er i.

SMALT OG HØYT: – Naboene skal oppfatte at formen vår gjør at ingen skal kikke ned på dem, sier arkitekt Øystein Rognebakke.

Les også: Skanska skal bygge beredskapssenteret

– Dette skal være integrert. Du skal kunne gå på rommet ditt, dusje, ta på badekåpen også skal du være på spa. Det skal gå sømløst igjennom. Du skal slippe å møte noen som går i dress, eller har pyntet seg seg for aftenmåltidet, sier Rognebakke.

«Hangout place»

Det blir muligheter for lokale sambygdinger å både spise i restauranten og å nyte baren, uavhengig av om de bor på hotellet eller ikke.

– Baren og restauranten på toppen blir et «real hang out place», mener Rognebakke.

I tillegg vil hotellet skape 80 nye arbeidsplasser i kommunen.

Trefasade

Fasaden på hotellet skal passe inn i med det nåværende bygget og vegetasjonen rundt.

– Vi vil legge en struktur av massiv tre på utsiden av fasaden, den legges litt lenger mot syd enn mot nord. Samtidig som huset er vridd tilbake igjen, for å se minst mulig mot naboene, sier Rognebakke.

Powered by Labrador CMS