VIL BYGGE ET SIGNALBYGG: – Det er ikke aktuelt å bygge smått her. Det blir ikke det største hotellet i Norge, men det blir det beste, sier prosjektleder Thomas Gundersen. Her er han med arkitektene Birgitta Norrud og Øystein Rognebakke.

Slik kan det nye megahotellet ved The Well bli!

21 etasjer og 220-250 rom. Se tegninger og illustrasjoner, og les mer om de spennende hotellplanene!

Publisert

Etter å ha driftet The Well i ett år, har utbygger nå sendt et planinitiativ for å kunne detaljregulere områdene både nord og syd for spaanlegget.

Om to år kan The Well få et unikt spahotell. Det planlegges med opptil 21 etasjer og 220-250 rom.

– Vi ser på muligheten for å supplere The Well med et spahotell, slik at det blir et helhetlig konsept med dagspa, konferanse og overnatting. I tillegg vil det etableres to nye spisesteder som også vil være åpent for publikum, sier prosjektleder Thomas Gundersen.

PS! Saken fortsetter under bildet. Bla deg rundt i bildekarusellen øverst i saken for å se plantegninger, bilder og andre ting rundt hotellplanene!

Spahotell med 250 rom

VIL BYGGE ET SIGNALBYGG: – Det er ikke aktuelt å bygge smått her. Det blir ikke det største hotellet i Norge, men det blir det beste, sier prosjektleder Thomas Gundersen. Her er han med arkitektene Birgitta Norrud og Øystein Rognebakke.

Eiendommene har et samlet areal på rundt 70.000 kvadratmeter, og ønskes regulert til næring/tjenesteyting for utvikling av et spahotell med tilhørende infrastruktur.

Hotellet ønskes bygget syd for spaanlegget, rett ved innkjøringen til The Well-området.

– Hotellet skal knyttes opp mot The Well med en direkte forbindelse. Gjestene kan i praksis ta på seg slåbroken og gå fra hotellrommet rett inn i spa-avdelingen, sier arkitekt Øystein Rognebakke.

Les også: Lysende pris til The Well

PS! Saken fortsetter under bildet!

PÅ TEGNEBRETTET: Slik ser man for seg at hotellet kan bli.

Høyhus

Han sier hotellet planlegges som et høyhus på opptil 20-21 etasjer (15-16 etasjer oppå en lang sokkel på 3-4 etasjer) og med om lag 220-250 rom av varierende størrelse, med rundt 16 rom per etasje.

I tillegg skal det være en konferansesal for 500 personer og mange små grupperom, samt to nye spisesteder (et frokoststed og en toppbar).

Rognebakke sier hotellet planlegges med en gavl uten balkonger mot nabobebyggelsen langs Granholtet. De nærmeste husene ligger rundt 70-80 meter fra det planlagte hotellet.

Les også: The Well bader i gjester

– Solstudier viser at det i hovedsak er fire boliger som berøres av slagskygge, men dette er primært på tidlig formiddag. De nærmeste naboene har også vært invitert på et informasjonsmøte, sier han.

SØMLØST: Hotellet skal kobles opp mot spa-anlegget med et tilbygg.

PS! Saken fortsetter under bildet!

«Et hotell i det grønne»

Ifølge arkitekt Birgitta Norrud blir det et unikt og tydelig spahotell.

– Det skal fremstå som et landemerke og en attraktiv destinasjon med ulike kvaliteter som skogsutsikt og balkonger for de fleste rommene, nærhet til marka med gode turmuligheter. Det vil være «et hotell i det grønne» med tøffelavstand til Nordens største spaanlegg, med en unik beliggenhet for rekreasjon og avkobling, sier hun.

Les også: Nytt navn og ny direktør på Quality-hotellet på Mastemyr

SETT FRA LUFTEN: Det nye hotellet er planlagt i skogstomten ved siden av The Well, rett ved innkjøringen til opplevelsesbadet i Kongeveien.

Mot nord for spaanlegget ønsker The Well på sikt å utvide utespa med mulige badstuer, jacuzzier, yogastuer og liknende.

PS! Saken fortsetter under bildet!

 

– Brenner ingen broer

I et skogsområde mot nordøst for The Well, rett bak Hånd- verkshuset i Sofiemyrveien 6, legges det til rette for etablering av et kombinert badeanlegg og svømmehall, et treningssenter eller liknende.

– Naturlig målgruppe for et slikt anlegg vil i større grad være lokalbefolkningen,
sier prosjektlederen.

KLAR FOR Å BYGGE HOTELL: Prosjektleder Thomas Gundersen.

Les også: Nå blir det hotell og badeland her

Anlegget ønskes etablert med en adkomst via Sofiemyrveien, uten direkte tilknytning til The Well.

– Her kan det bygges et 50 meters badeanlegg, men det er ikke aktuelt for oss å realisere det nå. Det kan eventuelt etab- leres på et senere tidspunkt, i samarbeid med kommunen. Tippemidler kan være et betydelig bidrag i slike anlegg, dette vil vi naturligvis utrede mulighetene for før eventuell bygging, sier Gundersen.

 

Powered by Labrador CMS