SNAKKIS: TV-serien 'Exit' har skapt stor debatt de siste ukene. Hovedrollene spilles av Tobias Santelmann (t.v.), Jon Øigarden, Simon Berger og Pål Sverre Hagen.
SNAKKIS: TV-serien "Exit" har skapt stor debatt de siste ukene. Hovedrollene spilles av Tobias Santelmann (t.v.), Jon Øigarden, Simon Berger og Pål Sverre Hagen.

NRK-suksess spilt inn på Svartskog

Stadig flere TV-seere lar seg sjokkere av kontroversielle Exit. Hjemmet til en av karakterene ligger på Svartskog.

Publisert Sist oppdatert

NRK-serien «Exit» vekker stor oppsikt og er for lengst en snakkis både på arbeidsplasser og rundt kjøkkenbord. Historien bak TV-serien er basert på intervjuer gjort med fire anonyme personer fra det norske finansmiljøet. Serien viser en særdeles utagerende livsstil, bestående av dop, festing og prostituerte. 

Mange av scenene i TV-serien er spilt inn i finansmiljøet rundt Tjuvholmen og Aker Brygge i Oslo, men visste du at et av hjemmene i serien i virkeligheten ligger på Svartskog?

Lånte hus

– Jeg kan bekrefte at huset vårt ble utlånt til å lage TV-serien, sier Tommy Gaustad. 

PS! Saken fortsetter under bildet!

KJØRER AVGÅRDE: Karakteren William kjører ut fra eiendommen sin i serien. Flere av eiendommene i veien er lagt inn med filmtriks i etterkant.
KJØRER AVGÅRDE: Karakteren William kjører ut fra eiendommen sin i serien. Flere av eiendommene i veien er lagt inn med filmtriks i etterkant.


Den flotte funkisvillaen på Svartskog er i serien hjemmet til karakteren William, spilt av Pål Sverre Hagen. William er tung kokainmisbruker, og får i serien store psykiske komplikasjoner. Flere steder i serien er det scener fra både ut- og innsiden av huset på Svartskog. 

Endret utseendet

På utsiden av eiendommen har produsenten av serien tatt seg litt friheter og lagt inn flere kunstige eiendommer i terrenget. I virkeligheten er det mest skog nedover veien. 

VIRKELIGHETEN: Slik ser huset ut i virkeligheten.
VIRKELIGHETEN: Slik ser huset ut i virkeligheten.

– Vi synes det er en fascinerende og god TV serie, men huset rommer litt mer varme og kjærlighet til vanlig, sier Tommy Gaustad. 

Han jobber som daglig leder for produksjonsbyrået Red Ant AS. 

TV-serien Exit er en udelt suksess for NRK, og er allerede sett av flere hundre tusen nordmenn. Svartskog har flere ganger blitt brukt som kulisse for store produksjoner. Tidligere i år kunne Oppegård Avis fortelle at det hadde vært hemmelig filmopptak i Oppegård kirke på Svartskog. 

Powered by Labrador CMS