STORKOSTE SEG PÅ CUP: Oppegårds G03 var på Ekebergsletta for første gang. Det ga mersmak!

Første år på Norway Cup

Oppegård gutter 2003 deltok i Norway Cup for første gang.

Publisert Sist oppdatert

Litt smånervøse var guttene, trenere og foreldre. Laget stilte med hele 17 spillere, i en årsklasse med nier fotball og for første gang store ellever-mål.

Mange gode resultater

Søndagens kamp mot Bergsøy gikk meget bra. Seier 12-2. På mandag kunne gutta kvalifisere seg til A-sluttspill med seier mot Fana. Det gikk også bra, og Oppegård vant hele 8-2.

Med det var første mål nådd, det gjeve A-sluttspillet. Tirsdagens kamp mot Kjelsås tapte guttene 2-8, og det var klart for 1/32-dels finale, og alle var topp motiverte før start i kampen mot den gamle storklubben Lyn. Kampen ender med solide 3-0.

I 1/16-delsfinalen var Randesund fra Kristiansand motstander. Oppegård lå under 0-1 til pause. Etter pause trykke gutta på og har flere meget gode forsøk, blant annet et skudd i undersiden av tverrliggeren. Dessverre var ikke marginene på de gule krigerne sin side, og kampen ender med et litt surt 0-1 tap.

Godt fornøyd

Uansett så var guttene fornøyd med å komme så langt i en gruppe med 140 lag, og de tok tapet som menn. Nå ser de frem til neste helgs overnattings cup, neste runde i OBOS cup, samt treninger og seriekamper.