GLEDELIG JULEBORD: Selv om det er løping fra morgen til kveld, gleder de ansatte seg ved Gamle Tårnhuset restaurant seg til julebordsesongen.

– Vi gleder oss til julebordsesongen!

Gamle Tårnhuset Restaurant snakker ut om den beryktede julebordsesongen. (Som visstnok ikke er så ille likevel!)

Publisert

Gamle Tårnhuset Restaurant har fulle bord hele sesongen, og allerede fra slutten av oktober er det julebord her, og det varer frem til januar.

– Vi gleder oss til julebordsesongen! Det er løping fra morgen til kveld, men det er moro, også er det gode inntekter, forteller restaurantsjef Helene Jahren.

Les også: Slik er det nye støttesenteret

Men selv om julebordsesongen er beryktet, er ikke Gamle Tårnhuset stedet som tar helt av, skal vi tro restaurantsjefen.

Saken fortsetter under bildet. 

Faste gjester 

KLARE FOR KVELDEN? Gamle Tårnhuset restaurant er midt i den hektiske julebordsesongen som varer fra slutten av oktober til januar. Restaurantsjef Helene Jahren med soussjef Espen Granly (33) og lærling Ngoc-Tram Le (19).

– Vi er heldige med gjestene våre, og har stort sett faste gjester som kommer år etter år. Det er rolig og god stemning. Men vi har en fast guttegjeng som kommer hvert år, og da kan litt av hvert skje… Men vi vet hvordan de er, og er forberedte når de kommer, sier hun og smiler.

Ikke tenke, bare jobbe

– Det er utrolig mye jobb, men så går tiden fort, og det er moro, sier soussjef Espen Granly (33).

Les også: De beste juletre-tipsene!

Lærlingen Ngoc-Tram Le (19) er allerede ganske erfaren med julebord, og er nå på sin tredje sesong.

– Ikke tenke, bare jobbe, sier hun, og ler.

– Og når vi stenger og tar jul selv, føler vi at vi virkelig har fortjent det, legger Jahren til.

GLEDELIG JULEBORD: Selv om det er løping fra morgen til kveld, gleder de ansatte seg ved Gamle Tårnhuset restaurant seg til julebordsesongen.

Saken fortsetter under bildet. 

Fakta om julebordsesongen i Oppegård

  • Julebordsesongen begynner siste helg i oktober, varer ut januar.
  • Er en viktig økonomisk fot å stå på for restaurantene.
  • Det spises mest lutefisk og ribbe i Oppegård på julebordene.
  • Julelunsj med jobb virker som en ny trend.
Powered by Labrador CMS