HELT TIL TOPPS: Kolbotns jenter 2002 klinte til på Haslum Cup!

Fantastisk åpning!

Denne sesongen må rett og slett bli bra for denne gjengen!

Publisert

Etter å ha gjennomført treningshelg i Stavern 18.-20. august startet Kolbotns J15 høsten med å gå helt til topps i Haslum cup sist helg. Dette ser med andre ord lovende ut for kommende seriespill.

Kjørte på

Kolbotns jenter 2002 spilte seg til gruppevinnere i det innledende gruppespillet i Combihallen på lørdagen med to relativt lette kamper, og en jevnere kamp mot et sterkt lag fra Runar, hvor det kun ble et mål seier.

Jentene ladet batteriene natt til søndag og stilte uthvilte til kvartfinalen hvor Ullern ble slått 14-10 (som ironisk nok er postnummeret til Kolbotn, tross alt!).

Sterke Lillestrøm ventet i semifinalen som ble mer spennende enn foreldre på tribunen likte.

TØFFE JENTER: Denne gjengen lot seg ikke vippe av pinnen! Det vi har sett til nå lover uansett godt foran høstens- og vinterens håndballsesong!.

Tøff kamp for jentene

Etter ca. halvspilt tid og bare 15 minutter igjen ledet Lillestrøm hele 1-7. Med en utrolig laginnsats og gode keepere klarte Kolbotn å snu resultatet i sin favør slik at det endte med seier 10-8.

Da var det bare å få i jentene næring, lappe på skader og forflytte seg til Nadderud arena, hvor et nytt Runar-lag skulle møtes i finalen.

Finaletid

Finalen ble aldri spennende da Kolbotn-jentene var på hugget helt fra starten og kontrollerte kampen helt til siste fløytesignal. ‹

Det ble tilslutt en komfortabel seier på hele 16-7, og dette ble vel egentlig den enkleste kampen for jentene.

Kolbotns keeper Thea Holøkken ble kåret til Kolbotns beste spiller i finalen, noe som var vel fortjent etter utrolig mange gode kamper gjennom hele helgen med mange strafferedninger.

Godt oppkjør

Haslum cup har vært en meget god oppkjøring for jentene før seriespillet starter om noen uker.

Nå blir det treninger med finpuss på detaljer før serien tar til med serieåpning mot Ellingsrud i Sofiemyrhallen søndag 24. september.

Foreldre takker spillere og lagets trener Egil Arnesen for en opplevelsesrik cup helg og vi gleder oss til å følgene jentene fremover.