Her kommer Fabian Mesgrahl i fritt svev!
Her kommer Fabian Mesgrahl i fritt svev!

Nå er det helt konge i kollen!

Vi tok turen til Ingierkollen i vinterferien og sjekket besøkstall og føre! Sjekk vår bildeserie!

Publisert

Det er vinterferie, og mange har reist bort; enten til hytta eller varmere strøk, for her i Ingierkollen Slalåmsenter var det ikke akkurat tendenser til kødannelse i skitrekket tirsdag 20. februar. 

Men det la ingen demper på stemningen!

Les også: Slalåm, baby! Slalåm!

De som var tilstede hadde perfekte forhold å kjøre i, og det var både gutter og jenter i de fleste aldere til stede, selv om den yngre garde hadde en liten overvekt (naturligvis, siden de har ferie). 

Mye snø

Denne vinteren har gitt oss mye snø, og er det noen som er ekstremt glad for dette, så er det gjengen i Ingierkollen slalåmsenter på Kolbotn. Nå melder slalåmsenteret om drømmeforhold i en perfekt preppet bakke, og vi skal langt tilbake i tid for å finne lignende forhold.

Les også: Pangdebut for OL-debutanten Ferdinand Dahl

– Det er DEN vinteren, melder alpintsenteret på sine hjemmesider, og de har vel på mange måter rett i det. Dette er vinteren alle som elsker å stå på ski har ventet på siden 2006!

Åpent i vinterferien

Vinterferien er tid for gode alpint-opplevelser, og i Ingierkollen holder man åpent i hele vinterferien.

Bakken er åpen fra klokken 11.00-20.00 mandager til fredager i vinterferien, og åpent fra klokken 11.00-18.00 på helgene. I tillegg er det de neste dagene meldt om fantastiske værforhold, så reis avsted og kos deg!

Se bildeserie i toppen av artikkelen!

Powered by Labrador CMS