SJEFEN SJØL: I nystrikket Mariusgenser- og lue (!), er Andreas Daae som vanlig å se i bakken, hvor han fikser og ordner det meste!

– Den beste sesongen på flere år

Ingierkollen har en magisk vinter med perfekte forhold!

– Det hjelper mye at det faktisk er hvitt i hagene til folk, sier Andreas Daae i Ingerkollen. 

Det er vinterferie, og det syder og koker av liv i bakken hans!

– Dette har vært den beste sesongen på fire-fem år! Det faktum at det faktisk er snø ute, hjelper veldig godt. Det er mye gratis markedsføring i det, sier, han.

Han mener er viktig at folk husker på at det er snø i bakken selv om det ikke er snø i hagene.

Slalåm uen snø

– Så lenge det er kaldt nok, går snøkanonene, og da er det snø til å stå i bakken! Men hvis det ikke er hvitt utenfor døren til folk, så glemmer mange at bakken er et alternativ, forklarer han fra den lille bua si.

Og selv om bakken ikke er overfylt disse dager fordi det er vinterferie (og mange har reist bort), er dette en god dag.

NB! Saken fortsetter under bildet!

FANTASTISKE FORHOLD: Det er nydelige forhold i Ingerkollen akkurat nå.

Rolig vinterferie

– Jeg regner med at det er rundt 40-50 stykker til enhver tid i bakken nå, og det er en normal dag i vinterferien. Da er det rolig her. Men på en lørdag med fint vær, kan det være opp til 150 stykker i bakken til enhver tid, forklarer Daae.

Og selv om det var rolig denne tirsdagen, regner den engasjerte 30-åringen med at han jobber i snitt 12-14 timer i døgnet - med helger!

– Jeg jobber til jeg er ferdig - hverken mer eller mindre!

Les også: Fantastiske forhold i Ingerkollen

Når dagen er omme, anslår Daae at det har vært et par tusen passeringer i både barne- og voksentrekket til sammen.

Men rekker han å stå noe på ski selv?

– Jada, det blir noen turer innimellom, sier han og smiler.

FANTASTISKE FORHOLD: Det er nydelige forhold i Ingerkollen akkurat nå.

NB! Saken fortsetter under bildet!

Mye snø

Denne vinteren har gitt oss mye snø, og er det noen som er ekstremt glad for dette, så er det gjengen i Ingierkollen slalåmsenter på Kolbotn. Nå melder slalåmsenteret om drømmeforhold i en perfekt preppet bakke, og vi skal langt tilbake i tid for å finne lignende forhold.

– Det er DEN vinteren, melder alpintsenteret på sine hjemmesider, og de har vel på mange måter rett i det. Dette er vinteren alle som elsker å stå på ski har ventet på siden 2006!

Åpent i vinterferien

Vinterferien er tid for gode alpint-opplevelser, og i Ingierkollen holder man åpent i hele vinterferien.

Bakken er åpen fra klokken 11.00-20.00 mandager til fredager i vinterferien, og åpent fra klokken 11.00-18.00 på helgene.

SJEFEN SJØL: I nystrikket Mariusgenser- og lue (!), er Andreas Daae som vanlig å se i bakken, hvor han fikser og ordner det meste!

Les også: Pangdebut for OL-debutanten Ferdinand Dahl

I forbindelse med ferien selges det også vinterferiekort, som gir deg tilgang til bakken i hele ferien for en rimelig penge. For 850 kroner kan du kjøpe kort som varer fra lørdag 17. februar til og med søndag 25. februar, eller du kan velge å kjøpe vanlige kort.

NB! Saken fortsetter under bildet!

Knallvær i vente

Noe av det beste er også at værgudene også er på lokalbakkens side denne vinterferien. Ifølge yr.no er det meldt om supert vær i dagene som kommer!

Helt frem til søndag er det meldt om delvis skyet og delvis sol, som gir perfekte forhold både for snøen og for dem som kjører.

Temperaturene vil variere i all hovedsak fra tre minus og ned mot fem minus, så her ligger forholdene til rette for fantastiske opplevelser!

I tillegg nevner vi at det er kiosk i bakken, og det er også oppvarmet lavvo med bål, slik at du kan finne varmen om du skulle være kald og vil ta en pause fra kjøringen

Powered by Labrador CMS