INNFLYTTINGSKLART: I juni flytter beboerne inn på GreverudTorget.
INNFLYTTINGSKLART: I juni flytter beboerne inn på GreverudTorget.

Innflyttingsklart på GreverudTorget

Leilighetsprosjektet på Greverud er så godt som ferdig. I begynnelsen av juni begynner beboerne å flytte inn.

Det nye leilighetskomplekset på Greverud er mer eller mindre ferdig. Om bare noen snaue uker flytter de første beboerne inn, og i løpet av juni skal hele prosjektet stå ferdig. Prosjektleder i Kruse Smith, Ørjan Jacobsen, er fornøyd med resultatet. 

Se bildekarusell fra GreverudTorget  øverst i saken.

– Det er så gøy å se når det drar seg sammen. At det plantes og gjøres den siste finishen.

Bygningen består av malmfuru, tegl og plater, og er delt opp i ulike nivåer, med grøntarealer på flere plan. 

– Det er både private og fellesområder med grøntarealer. Jeg tror det blir et veldig flott område å bevege seg i. Vi har lagt mye vekt på utomhusområdene, at det skal være publikumsvennlig og at man skal kunne oppholde seg her, sier Jacobsen.

To ledige lokaler

STOLT: Ørjan Jacobsen, prosjektleder i Kruse Smith, er stolt av hvor flott det blir på GreverudTorget.
STOLT: Ørjan Jacobsen, prosjektleder i Kruse Smith, er stolt av hvor flott det blir på GreverudTorget.

I nybygget er det også satt av plass til tre næringslokaler. Rema 1000 skal i utgangspunktet åpne 8. august i ett av næringslokalene, mens de resterende to fortsatt ikke er utleid.  

– Vi har hatt en del interessenter, og det er en prosess som pågår nå, men vi har ikke signert noen avtaler ennå, sier Jacobsen.

Han vil ikke røpe hvem han har vært i dialog med, men håper på en god variasjon i tilbudet.

– Det vi ønsker oss er noe som kompletterer både nærsenteret og området. En god miks så det ikke blir flere like aktører, sier Jacobsen.  

Knutepunkt

NY BRO: Den nye broen knytter GreverudTorget sammen med Greverud stasjon.
NY BRO: Den nye broen knytter GreverudTorget sammen med Greverud stasjon. 

Med en ny bro som binder sammen GreverudTorget og Greverud stasjon, kan det fort bli et område folk bruker mye, tror Jacobsen. 

–  Det er viktig å utnytte kollektivknutepunktene, jeg tror det er riktig fokus. At leilighetene ligger som de gjør her, rett ved perrongen  og til og med en egen bro, det skaper den nærheten og enkle måten å bevege seg på, sier Jacobsen. 

Han er også rask til å påpeke hvilke tilbud som eksisterer, og som kommer, som vil gjøre området attraktivt. Både for de som skal bo der, men også de som skal ferdes gjennom det. 

– Det er et godt tilbud her med Meny, Rema som kommer, det kommer en blomsterbutikk på senteret, ABOX treningshall ligger rett bak her og nærheten til jernbanestasjonen. Her kan man gå rett ned i matbutikken og kjøpe frokost en lørdag morgen, det er jo kjempekult, sier Jacobsen og legger til: 

– Vi er veldig fornøyd med samarbeidet vi har hatt med kommunen som har vært løsningsorienterte og imøtekommende.  Jeg tror dette er noe alle kan være stolt av når det blir ferdig. 

Powered by Labrador CMS