FORTSATT LOKALT: Redaktør Sigbjørn Vedeld lover at Oppegård Avis skal fortsette å være en lokalavis, og at avisen skal dekke de samme områdene som før.

Hva skjer med avisen?

Oppegård kommune er snart en saga blott, og mange lurer på hva som skjer med Oppegård Avis fra 1. januar.

Publisert

Frykt ikke, kjære lesere. Oppegård Avis vil fortsatt hete det samme og være en lokalavis for områdene i dagens Oppegård kommune.

– Vi har fått masse spørsmål om hva som skjer etter nyttår, om vi skal bli en avis for Nordre Follo. Det skal vi ikke, vi skal være lokalavisa for gamle Oppegård kommune og de som bor her, sier redaktør Sigbjørn Vedeld.

Redaktøren påpeker at Oppegård Avis er blitt en lesersuksess nettopp fordi den fokuserer på det lokale.

Saken fortsetter under bildet.

Vil være lokal

HJELP: Vi trenger et nytt slagord i den blå linjen nå som Oppegård kommune forsvinner Har du et forslag, send det til oss på tips@oavis.no.

– Skulle vi dekket hele Nordre Follo hadde vi blitt en regionsavis, og ikke en lokalavis. Det vil ikke vi være. Selv om vi kommer i samme kommune, tror ikke jeg at at folk på Greverud er så interessert i hva som skjer på Kråkstad og vice versa.

Men noen små forandringer blir det.

– Vi må gjøre noen små endringer, blant annet det blå feltet på forsiden. Derfor ønsker vi oss forslag til hva som kan stå i den linjen hvor det nå står «for folk i Oppegård, av folk i Oppegård», sier Vedeld.

Ditt forslag

Avisen vil fortsatt komme i postkassen din hver torsdag, med det samme navnet som før, og redaksjonen håper leserne vil fortsette å være med å forme avisen i fremtiden også. Vi ønsker oss forslag til et nytt slagord til den blå linjen på forsiden, og inviterer alle til å komme med forslag. Har du en god idé? Send forslaget til tips@oavis.no, innen torsdag 19. desember.

Powered by Labrador CMS