KNALLGJENG: Oppegårds Unified-lag kan se tilbake på en knallsesong med mange høydepunkter.

Knallsesong for Unified

Årets sesong bød på gode prestasjoner og en herlig tredjeplass!

Publisert

Årets sesong for Oppegårds Unified-lag er over, og laget har gjort det meget bra gjennom hele sesongen.

I år fikk laget nye trenere, Mostafa Lyamouiri og Truls Erik Clementz, som overtok laget fra januar i år sammen med ny lagleder Øystein Nordstrøm.

Bredt sammensatt

Gjennom ukentlige treninger fra januar og utover vinteren/våren ble spillerne gradvis godt kjent med både trenerne og lagleder.

En bredt sammensatt spillergruppe har trente systematisk og veldig entusiastisk helt fram til seriestarten på Gjelleråsen IL sitt baneanlegg lørdag 21.mai i år.

Fra første kamp viste spillerne at «øving gjør mester». Ved å vise at det går an å overføre det de hadde øvet på i treningene til kampene så mange av oss som heiet på laget at dette var spilleglede og entusiasme på høyt personlig nivå.

Ivrige

Den flott sesongstarten var heller ikke noe «blaff», men derimot et resultat av at ivrige gutter og jenter  hadde det gøy ved å mestre det de hadde øvet på gjennom en lang vinter og vår.

I kampene som fulgte i neste serierunde på Vall Hovin kunstgress 11. juni  var gleden og resultatene minst like gode. Det aller morsomste for både spillerne og oss som står på sidelinjen var at denne entusiasmen holdt hele sesongen i gjennom, via seriekampene på Bøn stadion den 27. august og på Røa kunstgress den 17. september.

Gjennom sesongen har så mange som 13 spillere har vært i aksjon i årets kamper og enda flere har vært innom treningene gjennom sesongen.

Det hele ble avsluttet med en flott medaljesermoni på Røa etter de siste kampene som ble spilt 27. september. Laget endte på en flott tredjeplass i årets serie!

Powered by Labrador CMS