THE DOUBLE? Kolbotns 2006-jenter har virkelig levert en drømmesesong. Nå venter to finaler.
THE DOUBLE? Kolbotns 2006-jenter har virkelig levert en drømmesesong. Nå venter to finaler.

To finaler på 14 dager

Kolbotns fotballjenter (J06) skal spille to finaler i løpet av de neste 14 dagene.

Publisert

Det gror virkelig godt på jentesiden i Kolbotn kvinnefotball. Klubben har fått to lag i finalen i OBOS-cup, jenter 13 år og jenter 14 år.

Kolbotns 13 år gamle fotballjenter går spennende dager i møte. Etter en lang sesong, ble de lørdag serievinner i 1.divisjon. Dermed skal de spille finale om kretsmesterskapet søndag 20.oktober mot Skeid på Ekeberg.

Seriemester

– Det er noe eget å bli seriemester. Det viser at jentene har prestert på et høyt nivå over flere måneder. Nå gleder vi oss til å møte Skeid på søndag. Uansett resultat, så har samtlige av Kolbotn-jentene på 06 levert en fantastisk sesong, sier hovedtrener Frode Hansen.

Men det stopper ikke der for fotballjentene. Tirsdag kveld vant de en meget spennende semifinale i OBOS-cup mot Abildsø. Dermed blir det finale i Valhall fredag 1.november.

– Semifinalen inneholdt alt av drama en semifinale skal gjøre. Det var en av sesongens tøffeste kamper, men jentene var dødelig effektive og dro i land seier 2-1, sier Hansen. Finalen i OBOS-cup i 13-årsklassen spilles kl.18.00 i Valhall fredag 1.november.

J14 i finale

Og som ikke det er nok: Kolbotns talentfulle 14-årsjenter skal også spille finale i OBOS-cup.  Også 05-jentene har prestert på et meget høyt nivå hele sesongen, og slo Heggedal 3-2 i semifinalen. Finalen i 14-årsklassen spilles lørdag 2.november kl.09.00 i Valhall.

OBOS-FINALE: Også 2005-laget til Kolbotn er klare for finale i OBOS-cup.
OBOS-FINALE: Også 2005-laget til Kolbotn er klare for finale i OBOS-cup.

– Semifinalen ble meget spennende, og det er ikke mye som slår å vinne en helt jevn kamp når finalebillett står på spill. Nå venter en fullt fortjent finale i Valhall på jentene. Vi har levert en fantastisk sesong med sølv i 1.divisjon og nå finale i OBOS-cup, sier hovedtrener Trond Navestad.